Příspěvky uživatele - 28.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Živinový most, 26.5.2021
Nejsem si jist tím tokem živin. Myslel jsem, že by mohla rostlina růsti rychleji a kompenzovat nedostatek živin napříč půdním prostorem. Až to rajče chytne plíseň tak to bude celkem sranda =)
Živinový most, 25.5.2021 Obsahuje fotku
Zdravím, zkoušel jste někdo někdy naroubovat dvě rajčata vedle sebe, třetím rajčetem? Třetí rajče zneškodním a jeho stonek použiji k propojení dvou rostlin. Možná blbost, asi kdo ví. Mě voloviny, co bych chtěl zkusit napadájí pořád =).
Ochrana rajčat před zimou, 25.5.2021
Jsem na severu. 3C tu mám delší dobu. Kromě okurek mi přežilo vše. Rajčata mám ve foliovníku. Lilek mám venku. Myslím že lilek je na úrovni rajčat. Lilek je v pohodě. Niřeho jsem si nevšiml. Okurky chcíply. Jestli nejste líný přikryjte. =) Je to... celý příspěvek >
Kořenový systém rajčete a dalších rostlin, 25.5.2021
Díky. Jen se zeptám přisvětlujete doma? Já měl sazeničky doma pod LEDkou, s tím že instanzita byla kolem 5000Lx a výše podle vzdálenosti lsitů od trubice. Možná, že světlo nebylo dostatečné? Nicméně sazenice vypadaly v pořádku, byly hezky zelené... celý příspěvek >
Kořenový systém rajčete a dalších rostlin, 24.5.2021
Použil jsem vlastní kompost. Pro příště si raději koupím substrát.
Kořenový systém rajčete a dalších rostlin, 23.5.2021
Zdravím, letos jsem si pořídil k pěstování rajčat skolkarske sadbovace (sadbovac pro stromky). Každý sadbovac ma kolem 120ml a je relativně vysoký. Rajčatum však takový sadbovac vůbec nesedí. Kořenový systém se vyvinul pouze z řídka i přesto že... celý příspěvek >
Dezinfekce půdy ozonizovanou vodou, 20.5.2021
To s tím ozonem jsem psal já. V zásadě tekutý ozon je nasycená voda ozonem. Voda si nedokáže udržet ozon napořád a ozon po nějaké čase vyprchá. Čím chladněji je tím vyprchává déle. Pro velmi silnou desinfekci musíte mít silnou dodávku ozonu do vody.... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 19.5.2021
Na sterilizaci hlíny stačí ozonátor vody a pokropit.
Rajčiny Pedro F1, 18.5.2021
Když má rajče hodně světla, tak je dobré =).
Papriky 2021, 14.5.2021
To vám zavídím. Na severu mám už týden zataženo a ještě minimálně týden budu mít. Denní teploty kolem 15 a večerní kolem 5.
Teplota půdy a výsadba (nejen) rajčat, 7.5.2021
Jaký význam kromě možného vysychání půdy a ochranou listů před dotykem země má přikrytí zeminy tou černou folií? Díky =) Jalapeno zase odpojeno =/
Usychání listů cuket a dýní, 7.5.2021
Nehnojila jste dodatečně krystalonem?
Projekt chytrého skleníku, 7.5.2021
Děkuji za reakci =). Vzásadě máte pravdu s tím, že by dané řešení bylo relativně nákladné. Kdyby použité senzory byly z Německa tj. již nějaké kvality a vhodné do venkovního prostředí tak můžene bavit o 500-1500 KČ za senzor. To je dost... celý příspěvek >
Výsadba foliovník, 6.5.2021
Bázenové čerpadlo má krytí IP2X? Musí být hermeticky uzavřené... Obě strany končíme diskuzi. Každý jednáme na vlastní riziko. Všem hezký zbytek dne
Výsadba foliovník, 5.5.2021
Mě je samozřejmě úplně jedno jaké řešení použijete, pokud to ale chce někdo dělat pořádně, podklady k zamyšlení dostal k dispozici.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika