|
Příspěvky uživatele - 63.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2021, 28.6.2021 Já uvažuji, že alespoň jednou střiknu Acrobatem. Stříkám málo a mám ještě ten Acrobat co měl napsanou OL 21 dní. Přeci jen bych nechtěl ztratit odrůdy, které jsem ještě neměl, chci je ochutnat a potřebuji také našetřit nějaká... celý příspěvek > |  | Pekingské zelí, 26.6.2021 Měl jsem docela problém sehnat semena mého oblíbeného pekingského zelí Manoko, nakonec jsem je dostal ve speciálce ve střu města a když jsem tam viděl i ten Váš parkin, tak jsem neodolal a koupil jsem i jeho semena. Vyzkouším. Výsev na předpěstování... celý příspěvek > |  |
|  | Letní vypěstování sadby květáku, 26.6.2021 Květáky mají stovky malých kvítků. Opylování je velmi jednoduché. Z jedné rostliny se utrhne kytice těch květů a tou se ošudlí květy na tom druhém květáku. Provedl jsem to i obráceně, takže teď už to vypadá, že budu mít plno semen. Jen nevím, jestli... celý příspěvek > |  |
|
|
|