|
Příspěvky uživatele - 103.119
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Okousané listy, 26.6.2021 Je to cca 30 cm nad zemí. Na těch jabloních možná i víc. Mně napadají nějaké housenky apod. Ale nikdy js žádnou nenašel. |  | Vodárna vypíná jen stěží, 25.6.2021 Dobrý den, dostal jsem od známého něco před dva roky starou vodárnu ALKO HW3600 easy. Naznal, že potřebuje větší - výkonnější a tuhle mi nechal za odvoz, než si sám koupím novou. Byla od loňska odstavená s tím že ho "nějak zlobila, tak šteloval... celý příspěvek > |  |
|  | Okousané listy, 25.6.2021 Nevím, jestli by si jakékoliv zvíře z Vámi vyjmenovaných dalo tu práci, že by okousalo jen listy na jednom výhonu, defacto jen jeden z celé rostliny a ještě tak důkladně, že by nechalo řapíky. Ale sám nemám tip, takže nevylučuji ani ten Váš... Spíš... celý příspěvek > |  |
|
|
|