Příspěvky uživatele - 210.154

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uříznutý terminál ze zahradnictví, 2.4.2020
v tomto bych pokracoval jako stihle vreteno
Klíčenie rastlín v minerálnej vlne, 24.1.2020
je to trochu jinak. letos poprve to zkousim na paprikach. Udelal jsem male kosticky 2x2 cm priblizne, do kazde zapich tri seminka paprik jen zamackle do povrchu a pokropil a prikryl sackem a sup na topeni. za tri dny jsou naklicene. Plan je, to z... celý příspěvek >
Vysev paprik, 21.1.2020
Nevim, jestli je to pravda, ale potopene vyklicili ze 100%, a co plavali zustali plavat i po 36 hodinach, tekze neni pravda, ze by se taky nasakli a potopili.
Jezírková filtrace Eazy Pod vs Tripond, 22.7.2019
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s filtrací Eazy Pod od firmy Evolution Aqua? Máme 10m3 jezírko s pár karasy a vodními rostlinami a rádi bychom jej čistili mechanicko-biologickou filtrací. Standardem je v ČR Tripond (centr vortex nebo komory... celý příspěvek >
Hnědé skvrny na listech rododendronu, 19.4.2011
Přesně tohle mě trápí už tři roky viz. vlákno Kombinace škůdců a chorob. Letos zkouším stříkad Dithane, ale zatím ani po dvou postřicích není vidět žádné zlepšení. Spíš zhoršení. Některé listy už přechází do žluta se zeleným žilkováním, což je... celý příspěvek >
Jak na krtky, hraboše a hryzce?, 9.11.2009
Ten můj ktčí pacholek (tedy spíš pacholci) si dělali co chtěli a nic na ně nezabírolo. Sirné knoty, trubkové pasti, 5l zakopané láhve, hučící lahve, PET rachtící vrtulky,...Ale letos jsem dostal tři do klešťové pasti. Chce to trpělivost a trpělivost... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika