|
Příspěvky uživatele - 146.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Marhule na sever, 30.6.2021 :-D |  | Marhule na sever, 29.6.2021 A ako Vam chutia? |  |
|  | Marhule na sever, 29.6.2021 Mozete mi prosim ako laikovi vysvetlit, preco iba to obcasne rodenie? Nepomohla by ani prebierka plodov? Alebo tak jednoducho marhule v chladnejsich oblastiach rodi? Mam na zahrade broskynu (odrodu zial neviem), zije a ma aj zopar plodov, na ktore sa... celý příspěvek > |  | Marhule na sever, 28.6.2021 Citam, ze je cudzoopeliva. Ktore odrody su jej opelovace, prosim? |  | Marhule na sever, 28.6.2021 Vsetkym Vam nesmierne dakujem, ze ste si dali tu namahu podelit sa so svojimi skusenostami. Velmi ste mi pomohli pre vytvorenie uzsieho vyberu. Rovnako budem velmi rada, ak nam, pan mino BA, date vediet ako dopadol prevoz. Nech sa Vasim stromcekom... celý příspěvek > |  | Marhule na sever, 25.6.2021 Dobry den. Poradite mi prosim vhodnu odrodu marhule na Horne Povazie? Hlavne, prosim, nech je odolnejsia voci chorobam, chutna a idealne mensieho vzrastu. Co si myslite o odrode Early Orange?
|  | Vhodna odroda, 24.6.2021 Dobry den, dakujem za moznost polozit otazku.
Poradite mi prosim vhodnu odrodu marhule na Horne Povazie? Hlavne, prosim, nech je odolnejsia voci chorobam, chutna a idealne mensieho vzrastu. |  |
 |
|
|
|