Příspěvky uživatele - 165.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Určení odrůdy jabloně, 17.10.2015 Obsahuje fotku
Pane Honzo, jásejte.Váš omyl prodejce se jmenuje Red Delicious.Husté pokrytí plodů bílými lencitely je pro mě přesvědčující.Gloster má temnější červeň a lencitely jsou řidčí. - Mičurin II (470 m)
Lucasova, 13.10.2015 Obsahuje fotku
Lucasova máslovka - 2015 - zákrsek - Mičurin II (470 m) Opět nezklamala.Nádherné plody a to ještě živí roubovance Williamsovu červenou, Charneusku a nově z jara naroubovanou Jeanne d' Arc.Můj nejcenější strom.Taková hrušeň (myšleno kvalita... celý příspěvek >
Banánové zimní, 13.10.2015 Obsahuje fotku
Banánové zimni - 2015 - palmeta  - Mičurin II (470 m) Stále hledám tu banánovou příchuť a křuplavou dužninu plodů.Sklízím již několik let a nenacházím.Vzhled fantastický něco jako průhlednost plodů.Banán pouze podle zbarvení a dužnina... celý příspěvek >
Elstar, 11.10.2015 Obsahuje fotku
Elstar - 2015 - štíhlé vřeteno - Mičurin II (470 m) Holandská podzimní odrůda.Střední polohy snáší velmi dobře.Je náročnější na střih (bůjný růst a zahušťuje).Chuťově se ji máloco vyrovná.Ty tři košíky ze štíhlého vřetena si patřičně... celý příspěvek >
Beforest, 8.10.2015 Obsahuje fotku
Beforest - 2015 - štíhlé vřeteno - první ůroda - Mičurin II (470 m) Jsem zvědav na opěvovanou chuť.Doufám, že pomologové kteří tuto odrůdu ještě respektovali měli pravdu.Po ochutnání se s dojmem podělím.
Rozela, 7.10.2015 Obsahuje fotku
Rozela - 2015 - štíhlé vřeteno  - Mičurin II (470 m) Jeden z nejkrásnějších kalichů v jabloňové říši.Jak tu někdo loni zmiňoval velmi trefně - "pečeť".Pouze mě letos dost překvapilo asi 30% napadení plodů hořkou pihovatostí.Zvláštní, jeden z... celý příspěvek >
Red Delicious, 7.10.2015
Zdravím pane Fidlo, rouby mám z ověřených zdrojů.Původní Red Delicious má barvu tmavě červenou a výrazné bílé lencitely po celém plodu.Tak jak to vidíte na snímcích.Poté se objevila mutace pod jménem Starking Delicious a ta už je žíhaná, no a z toho... celý příspěvek >
Red Delicious, 6.10.2015 Obsahuje fotku
Red Delicious - 2015 - malý zákrsek  - Mičurin II (470 m) Netroufnu si tvrdit, že nic lepšího není ale chuťovka to určitě je.
Jantar, 4.10.2015 Obsahuje fotku
Jantar - 2015 - dvě štíhlá vřetena - Mičurin II (470 m)
Linda - orosená odměna, 1.10.2015 Obsahuje fotku
Linda - 2015 - štíhlé vřeteno - první úroda - Mičurin II (470 m)
Spartan, 29.9.2015 Obsahuje fotku
Spartan - 2015 - štíhlé vřeteno Po roce ani špetka zájmu.Myslíte si, že je na odpis?.Tak koukejte.Nepodceňujte ho.Je nádherný a chutný. - Mičurin II (470 m)
Lobo, 29.9.2015
Děkuji všem za dotazy a uznání.Nyní jsem v zaměstnání tak zaneprázdněn, že nemám čas obšírně odpovědět.Jenom stručně.Odrůdy nevnucuji, jen prezentuji.Je na každém jak se svobodně rozhodne.Rozhodně je neuvidíte v periodikách.Verierovu palmetu jsem... celý příspěvek >
Fuji - červené mutace, 28.9.2015 Obsahuje fotku
Fuji Raku Raku (dle prodejce) - 2015 - štíhlé vřeteno - první úroda Díl druhý - takto se začíná vybarvovat  Jo a na dotek dokonalá hladkost - nelepí není suchá prostě samet. - Mičurin II (470 m)
Bohemia nepřekonaná, 28.9.2015 Obsahuje fotku
Bohemia - 2015 - zákrsek Nemám snímky této lahůdky ze stromu.Z pracovního vytížení v zaměstnání jsem to nestihl.Plody česala manželka, tak tedy aspoň  snímečky části úrody z bedýnky. - Mičurin II (470 m)
Lobo, 28.9.2015 Obsahuje fotku
Lobo - 2015 - Verierova palmeta - konečné zapěstování + sklizeň. Už jsem to tu jednou psal.Stále se mnozí honí za novinkami a přitom nám příroda možná to nejlepší už dávno dala. Novinky pěstovat samozřejmě také ale dobře si ověřit rodičovstvo a... celý příspěvek >
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika