Příspěvky uživatele - 165.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Spencer, 28.10.2015 Obsahuje fotku
Spencer - 2015 - štíhlé vřeteno - Mičurin II
Linda - orosená odměna, 25.10.2015
Tak jsem tu Lindu o víkendu ochutnal.Chuť je trošku navinulejší, přesně tak, jak jste uváděli, ovšem vyvážená i sladkostí.Jsem spokojen.Připomíná vzdáleně Mc Intosh s větší kyselinkou.Po konzumaci i během ní jsem měl pocit konzumace dobrých vyzrálých... celý příspěvek >
Gloster, 25.10.2015 Obsahuje fotku
Gloster - 2015 - zákrsek - Mičurin II (470 m) K neutahání, pokud se jí provede probírka plodů.
Delikates, 22.10.2015
Dnes jsem zakoupil odrůdu jabloně Delikates (James Grieve x Macoun).Má výborné chuťové reference (viz. 25 odrůd do vyšších poloh, které jsem zde uvěřejnil)A v neposlední řadě jsem ještě nevyzkoušel polské šlechtění.Nahradí jeden Spencer umístěný snad... celý příspěvek >
Beforest, 22.10.2015
Dnes jsem kamošovi vyskladnil nějaké jablíčka na svatbu jeho dcery.Přitom jsem si všiml nápadného vybarvení odrůdy Beforest.Ochutnal jsem.A žasl jsem.Nebyl jsem připraven na tuto originální a výtečnou chuť.Kousnete do jablka a cítíte na vkusu asi... celý příspěvek >
Golden Delicious a Golden Delicious Reinders, 20.10.2015
Zřejmě se vyžíváte v komolení příjmení.Ale to se může stát.Ale že by dvakrát posobě.No budiš.Nebojte se, oni Vás podpoří.Nemají rádi pokud má někdo svobodné názory a brání ostatní před zjevnou a cílenou demagogií.Už se ozývají a jak je jejich zvykem... celý příspěvek >
Jistě pane Mikeši, příště nám samozřejmě zdělíte jak pěstovat tzv.rezistenty a s kolika ochrannými postřiky proti houbovým chorobám. abychom vypěstovali to tzv.rezistentní ovoce v patřičné kvalitě.To se asi nedočkáme, vždy se jedná o ty druhé.Prý... celý příspěvek >
Orion, 20.10.2015 Obsahuje fotku
Orion - 2015 - šíhlé vřeteno - Mičurin II (470 m) Pro odlehčení atmosféry přidávám do pomologické galerie toto skvělé jablko.Fakt se letos Orion pochlapil.
Pane P.Z., proč tedy tady prezentujete praktiky velkopěstitelů když jsme tady převážně zahradkáří samozásobitelé.Strašíte a záměrně.My zahradkáři takovou chemickou očistu praktikovat nebudeme a ani nemusíme.Tak k čemu je Váš příspěvek.Vztahujete na... celý příspěvek >
Určení odrůdy jabloně, 19.10.2015
Pane Honzo, nechte ten Red Delicious trochu odležet.Poznáte, že i ta sladkost se projeví.Slabý nádech hořkosti je typický pro tuto odrůdu.Nelze zaměnit.Spoustu zahrádkářů tuto odrůdu dnes marně shánějí.No a Vám spadla doslova do klína.Pěstujete ovoce... celý příspěvek >
Fuji - červené mutace, 18.10.2015 Obsahuje fotku
Fuji Raku Raku (dle prodejce) - 2015 - šíhlé vřeteno - první úroda. - Mičurin II (470) Díl třetí - asi dest dnů před sklizní.
Lucasova, 18.10.2015 Obsahuje fotku
Tak tady je ten zákrsek hrušně který jsem slíbil. - Mičurin Ii (470 m)
Jabloň Jonathan, 18.10.2015
Přeji Vám pane Jiří II aby Vámi zvolené odrůdy přinášely radost a užitek.Nemám totiž rád příspěvky typu vyšlechtili jsme novinku a nahrazuje tu a nebo tu odrůdu.Bez dlouhodobějších zkušeností tvrdit tyto prognózy zavání propagandou.Nikdy nepíšu čím... celý příspěvek >
Kam se poděl Šampion?, 18.10.2015
Pane Jiří II, naprosto s Vámi souhlasím.Rubín a zvláště jeho červená mutace Bohemia je to nejlepší, co se tady vyšlechtilo.Nyní se na to zapomíná.Zdůrazňují se jejich potomci ale mám dojem, že náchylnost k hořké pihovatosti se násobí a chuťově je... celý příspěvek >
Jabloň Jonathan, 18.10.2015
Pane Jiří II, to opadávání listů bylo způsobeno masivním napadení padlí ve spojení s absencí probírky plůdků a štovík je na světě.Souhlasím, je to veký potížista.Však ho mám jen pro sebe.Pěkně narostlý a uzrálý Jonathan je velká pochoutka.Má... celý příspěvek >
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika