Příspěvky uživatele - 165.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Opravný řez Admirálu na M9, 20.3.2016
Ano, asi takto, dobře,že jste nechal ty dva spodní letorosty.Na předchozích snímcích nabyla jajich velikost a síla dostatečně vidět.Pravý zkraťte o polovinu a levý o 2/3 délky.Na budoucí terminál vyberte jeden letorost z horních tří pupenů... celý příspěvek >
Opravný řez Admirálu na M9, 16.3.2016
Porušuji svůj slib ale nemohu se dívat co Vám zdejší "elita odborníků" doporučuje a proto reaguji.Chcete zachránit tvar vřetene a dle jejich rad je z toho náhle skoro polokmen.Neuvěřitelné, vzhledem k tomu co chcete a co Vám dovolí stísněný... celý příspěvek >
Kam se poděl Šampion?, 14.11.2015
Pod dojmem konzumace dalšího Šampionu musím konstatovat vynikající kvalitu této odrůdy.Chuť je fantastická ani moc navinulá ani přeslazaná, Když ji člověk jí těší se na další sousto.Jen nechápu proč není využívaná pro šlechtění a není věnována... celý příspěvek >
Braeburn, 8.11.2015 Obsahuje fotku
Breaburn - 2015 - štíhlé vřeteno - Mičurin II (470 m) Poslední ukázka z letošní bohaté úrody jádrovin.
Melrose, 5.11.2015 Obsahuje fotku
Melrose - 2015 - štíhlé vřeteno + zákrsek - Mičurin II (470 m) Po každoroční jarní a podzimní trapné debatě na rýče Fiskars trochu krásy jablek.
Kanzi, 2.11.2015
S tím vybarvenim to je letos všeobecně horší.Dlouho nebyly orosené a chladnější rána, spíše tropické noci.Informace o této odrůdě skoro žádné, jistě jen pro ochranu zahrádkářů.V příštím a nebo dalším roce čekám první úrodu.Jenom ta Vaše sklizeň se mi... celý příspěvek >
Beni Shogun, 1.11.2015 Obsahuje fotku
Beni Shogun - 2015 - štíhlé vřeteno - Mičurin Ii (470 m) Vypadá to, že se dostal do plné plodnosti.
Pink Lady, 28.10.2015
Jak je Vaším zvykem pane Vysloužile, opět rozebíráte příspěvek k obrazu svému a ne dle myšlenky autora.Vaše specializace odpůrce tzv.zaplevelujících odrůd naších zahrádek je proslulá.Proč neřeknete Vaším příznivcům a naslouchačům, že odrůdy Bohemia,... celý příspěvek >
Fuji - červené mutace, 28.10.2015 Obsahuje fotku
Fuji Raku Raku (prodejce neklamal) - 2015 - štíhlé vřeteno - Mičurin II (470 m) Díl čtvrtý - sklizeň 22.10.1015 Tak tady je výsledek pěstování Fuji na Vysočině.Plodové znaky jsou super.Velký a souměrný tvat s dokonalým povrchem.No nyní jsem... celý příspěvek >
Pink Lady, 28.10.2015
Nádherné ovoce.Já si budu muset na růžovou krasavici rok dva počkat.Sadil jsem ji loni na podzim, tedy pokud to Pink Lady skutečně je.Váš výpěstek je nejlepší odpověď na ostouzení této odrůdy.Ochutnal jsem ji od pana Paľa.Je jedinečná dle chuti i... celý příspěvek >
Spencer, 28.10.2015 Obsahuje fotku
Spencer - 2015 - štíhlé vřeteno - Mičurin II
Linda - orosená odměna, 25.10.2015
Tak jsem tu Lindu o víkendu ochutnal.Chuť je trošku navinulejší, přesně tak, jak jste uváděli, ovšem vyvážená i sladkostí.Jsem spokojen.Připomíná vzdáleně Mc Intosh s větší kyselinkou.Po konzumaci i během ní jsem měl pocit konzumace dobrých vyzrálých... celý příspěvek >
Gloster, 25.10.2015 Obsahuje fotku
Gloster - 2015 - zákrsek - Mičurin II (470 m) K neutahání, pokud se jí provede probírka plodů.
Delikates, 22.10.2015
Dnes jsem zakoupil odrůdu jabloně Delikates (James Grieve x Macoun).Má výborné chuťové reference (viz. 25 odrůd do vyšších poloh, které jsem zde uvěřejnil)A v neposlední řadě jsem ještě nevyzkoušel polské šlechtění.Nahradí jeden Spencer umístěný snad... celý příspěvek >
Beforest, 22.10.2015
Dnes jsem kamošovi vyskladnil nějaké jablíčka na svatbu jeho dcery.Přitom jsem si všiml nápadného vybarvení odrůdy Beforest.Ochutnal jsem.A žasl jsem.Nebyl jsem připraven na tuto originální a výtečnou chuť.Kousnete do jablka a cítíte na vkusu asi... celý příspěvek >
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika