Příspěvky uživatele - 165.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hrušeň Wiliamsova onemocnění, 1.6.2016
Léčba.Zdravím ze sanatoria všechny ovocnáře.S politováním vám musím oznámit verdikt lékařů.Pokud prý budu tvrdit, že jisté sorty jablek, přestože trpí houbovými chorobami nejsou rezistentní nemám šanci na vyléčení.Moje tvrzení, že tyto sorty mají... celý příspěvek >
Hrušeň Wiliamsova onemocnění, 31.5.2016
Jako vždy, za problém může kupující.Já si troufám tvrdit na šlendrián a chamtivost školkařů a prodejců.Párkrát jsem to tu zmiňoval o kvalitě školkařského materiálu zvláště u hrušní.Úmrtnost do 2 ÷3 let je alarmující.Což zdejší špičky nevzrušuje.Vždy... celý příspěvek >
Váš názor - minianketa, 25.5.2016
No nechtěl jsem reagovat, nevidím v tom smysl ale budiš.Mám přes 30 odrůd jabloní ale rozhodně nemíním nějakou upřednostňovat.Konzumní období je dlouhé a v každém stadiu je to jinak.Vím jen jedno, přes deset let jsem po poctivém studiu pořizoval... celý příspěvek >
Orion, 24.5.2016
 I mě letos po loňské přepychové úrodě letos kvetl Orion chabě.Odhaduji na vřetenu tak 10 plodů.Škoda té nepravidelné plodnosti na tak skvělé odrůdě.Roste mě bujně a zkracování polozdřevnatělých přírustků v pozdější době nepřináší tvorbu... celý příspěvek >
Jak vám letos kvetou jabloně?, 15.5.2016
Co vůbec víte o nespolehlivosti kvality plodů Cherry Cox'.Nikdy jste ji nepěstoval a Bláhovo také ne, jenom žvásty. - Mičurin II (470 m)
Jak vám letos kvetou jabloně?, 15.5.2016
Tak co tady řešíte pane Vysloužile.Asi jen tu nešťastnou odrůdu Cherry Cox.ne velkopěstitelství.Asi aby si dali na tuto opdrůdu ovocnáři pozor, Tak pokračujte. - Mičurin II (470 m)
Lobo, 11.5.2016 Obsahuje fotku
Nový pohled na odrůdu LOBO na Verierově palmetě.Nenapadá vás nic?No přece ideální odrůda na sloupcové jabloně.Krátké plodonoše a přiměřený růst na M7.Kdo chce poznává a zkouší, kdo nechce jen pomlouvá a většina platí zbytečné sumy za sny.Zahraděv... celý příspěvek >
Jak vám letos kvetou jabloně?, 11.5.2016 Obsahuje fotku
Takto mě kvete už deset let Cherry Cox'.Probírka nutná.Jaký rozdíl oproti tlachání teoretiků.Zahradě zdar. - Mičurin II (470 m)
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 11.5.2016 Obsahuje fotku
Takto zatočí s pilatkou na jabloních vizuální lapače.Zda-li jste nezapoměli.Nebo bude postřik? Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Jarne mraziky 2016, 1.5.2016
U mě mrzlo (mimo středu) pět dnů.Ještě sobotní ráno bylo mrazivé asi -2*C.Štěstím bylo lehké pozdržení vegetace.Jabloně - růžové poupě, hrušeň - plný květ, švestka - plný květ, meruňka - po odkvětu plůdky schované v sukínkách po květech, broskev -... celý příspěvek >
Jabloně nerozkvetly je to normální?, 25.4.2016
Udělat probírku na jednom malém terminálu a dvou bočních větvení na tak malé palmetě je náročné?Přepíšeme tedy všechny kvalitní příručky.Plodonoše sotva vznikají a budeme je regulovat?Rozum do hrsti pane tazateli nehledě k tomu že tuto probírku... celý příspěvek >
Topaz nepřekonaný, 20.4.2016
Jistě, již se těšíme na květnový a červnový posudek.Stále šťavňatejší.To se zase nasmějeme.Hlavně nezapomeňte zpucovat Melrose.Pěstoval jsem, ale negativa zdravotního stavu stromků Topazu vyléčily moje choutky tuto odrůdu vysadit znovu.To raději... celý příspěvek >
Tmavé skvrny na hrušce, 16.4.2016
Vykopat a spálit.Když pominu uschnutí špatnou výsadbou (voda) což nepředpokládám, opět mě kane na mysl co jsem tu už napsal.Další ukázka našich školkařu nebo prodejců.Není přeci možné aby v takovém množství vysazené hrušně umíraly do jednoho či dvou... celý příspěvek >
Opravný řez Admirálu na M9, 3.4.2016 Obsahuje fotku
Co se týče znásilňování stromů, je to zřejmě trošku podsouváno mému řešení.Velmi často tu čtu jednoduché řešení a vlastně nepěstování.Stačí vysadit nenáročnou odrůdu a zázrak je hotov.Bez práce.Já osobně žádnou takovou odrůdu neznám.Každá potřebuje... celý příspěvek >
Jakou odrůdu jste vysadili nebo naroubovali?, 3.4.2016
Na podzim jsem vysadil DELIKATES.Na podnož narouboval METEOR a tuto odrůdu naroubuju v dubnu na palmetu na zdi.Rouby mám z Holovous.Chci se osobně přesvědčit o plodových a chuťových vlastnostech.Je málo k sehnání a recenze se dost liší.Důvěřuji však... celý příspěvek >
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika