Příspěvky uživatele - 165.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zoufalá nabídka odrůd jabloní, 16.1.2018
Oprava :nejedná se o žádost o rouby u firmy Litenčice.Kontaktoval jsem léta spolehlivého partnera Litoměřice.Reakci prodejce na příspěvek nemá smysl komentovat. Mičurin II (470 m)
Lipnická švestka, 7.1.2018
Pane Fiala, nevím jakou dedukcí pan Vysloužil usoudil že kritizuji Vaši činnost.Tak to neni.Zato se zde setkávám stále dokola o nekritické propagaci jistého šlechtění a co je zahraniční nebo jiného českého šlechtění to je prý odsouzeno k... celý příspěvek >
Lipnická švestka, 6.1.2018
Pane z Trnavska, je to bohužel pouze utopie o testování odrůd.Zde na webu byla šance, pokud se zde brutálně nezačla prosazovat propaganda bez jekékoli objektivnosti. Je pozdě!!! - Mičurin II
Jaký nůž na roubování?, 28.12.2017 Obsahuje fotku
Zdravíčko ovocnáři.Takto vypadá moje nádobíčko. Očkovací nůž Mikov (vlevo) zakoupen ještě před převratem.Dělá se s nim dobře a je autorem drtivé většiny mého roubování a očkování. Uprostřed roubovák Fiskars - velké sklamání.Silný břit... celý příspěvek >
Pink Lady, 11.11.2017 Obsahuje fotku
Pink Lady - 2017 - štíhlé vřeteno Včera česané.Urodilo se pouze šest plodů.Tři plody již mají slušnou velikost.Stromek mohutní a je to znát i na velikosti plodů.Škoda zmrznutí většiny květenství v květnu viz Fuji Raku Raku.Věřím že nejlepší květy... celý příspěvek >
Fuji - červené mutace, 28.10.2017 Obsahuje fotku
Fuji Raku Raku - 2017 - štíhlé vřeteno Slabá úroda zásluhou květnového mrazu, moji pěstitelské chybě nikoli však alternaci.Kvetla bohatě.Zaplachtoval jsem jižní stranu poloskleníčku igelitem v domění ochrany před mrazem.Výsledek horší pokud bych... celý příspěvek >
Jakou odrůdu jste vysadili nebo naroubovali?, 24.10.2017 Obsahuje fotku
Zde jsou detaily a budoucí podoba palmety. Foto č.1 - Konečný tvar a záměr přeroubování palmety - Lobo - konečné zapěstování Foto č.2 - palmeta před odrůdovou úpravou pro pochopení U-tvaru. Foto 3÷6 - detail přeroubování... celý příspěvek >
České ovocnářství zní: Titanik se potápí a na palubě se zpívá, 23.10.2017 Obsahuje fotku
Nazdar ovocnáři Nejen pro pana mino BA.Zasílám vysvětlení.Můj stařičký mobil nemá tu správnou citlivost.Snad to rozluštíte.Pokud ne ozvěte se, vypíšu ručně. Mičurin II (470 m)
Braeburn, 18.10.2017 Obsahuje fotku
Braeburn - 2017 - štíhlé vřeteno Kvetla jak kytice, brutální jarní mrazík 10.května ji hrubě zredukoval.Nu což, něco jsem dopěstoval a bez hořké pihovatosti.Tu jsem za šest let u sebe nezaznamenal. Zahradě zdar  - Mičurin II (470 m)
Jeanne d\' Arc, 16.10.2017 Obsahuje fotku
Pane Jano listy jsem neporovnával.Snad Vám pomůže popis Lucasovy a Jeane d' Arc. Lucasova máslovka má povrch slupky hladký.Jeanne d' Arc má slupku drsnější jakoby posypána jemnou krupičkou (žraločí kůže).Snímek č.1 - vlevo Jeanne d' Arc., vpavo... celý příspěvek >
Spencer, 11.10.2017 Obsahuje fotku
Spencer - 2017 - štíhlé vřeteno
Melrose, 9.10.2017 Obsahuje fotku
Melrose - 2017 - zákrsek - Mičurin II (470 m)
Red Prince / Red Jonaprince, 8.10.2017 Obsahuje fotku
Red Jonaprince - 2017 - první úroda - štíhlé vřeteno Při porovnání se snímky pana Fialy mám dojem, že mě byl zaslán jiný klon Jonagoldu a jeho mutací. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Beni Shogun, 8.10.2017
Pane Vysloužile a pane Hlavatý nemíním vaše reakce komentovat bylo by to bušení hluchému na vrata. Pro ostatní, kteří mají zájem tuto odrůdu pěstovat jen doplním.Beni Shogun je klon odrůdy Fuji, který dozrává do sklizňové zralosti o dva ÷ tři... celý příspěvek >
Beni Shogun, 8.10.2017 Obsahuje fotku
Beni Shogun - 2017 - štíhlé vřeteno Ptáte se na na náročnost pěstování této odrůdy.Tedy vězte, stejná jak u většiny odrůd ale je moderní to tvrdit, včetně polohy. Zahradě zdar. - Mičurin II (470 m)
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika