Příspěvky uživatele - 60.170

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2023, 4.7.2023
Kliknete tady nahoře na Články, otevře se Vám nové okno, kliknete na Naši autoři a otevřou se Vám ty články v pořadí jak byly postupně nahrány od nejnovějšího. Zatím jsme tam jen dva autoři a článků je zatím jen... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 4.7.2023
V pátek jsem si na zahradě oddělal levé koleno, vůbec jsem nemohl chodit. Až do včerejška jsem seděl doma a tak jsem začal psát další článek na Zahrada.cz. Dokončil jsem ho odpoledne a hned jsem ho poslal do redakce. Za hodinu mně bylo mailem... celý příspěvek >
Buxus - suchy ker, suche vetve, 15.3.2022
Mám čtyřleté buxusy na západním svahu, přelití nepřichází v úvahu, škůdci žádní. Letos poprvé pár suchých lístečků na homolce některých keříků se nedá přehlédnout. Přičítal jsem to nekomfortnímu počasí -  nárazové větry, spalující slunce během... celý příspěvek >
Skudce na rajcatech, 20.6.2021
V těch koších to vypadá skvěle.            Vladimír
Jód pro hnojení i desifekci, 18.6.2021
Žasnu, Jediné co je na Vašem příspěvku pozitivního je to, že je to blbost. Přeji mnoho úspěchů při zkoušení.            Vladimír
Sezona 2022, 18.6.2021
Já používám plastové cedulky. Na ně lepím samolepky vytisknuté na speciální bílé folii laserovou tiskárnou. Jsou odolné vůči venkovnímu počasí. Některé už používám pátým rokem a stále je to čitelné, jakoby to bylo... celý příspěvek >
Sezona 2022, 18.6.2021
Přečetl jsem to, co napsal Milan. S něčím souhlasím s něčím až zas tak ne. Existuje plno způsobů jak se dopracovat k pěkným sazenicím, každý Vám dá jinou radu a většinou dodá, že jeho způsob je nejlepší.  Věřím, že ty rady fungují. Vyjádřím se... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 18.6.2021 Obsahuje fotku
Tak to počasí si s námi zahrává. Teď na další tři dny u mně předpověď 32 °C ve stínu. Na slunci to bude jistě přes 35 °C. Tak jsem se rozhodl (hlavně kvůli tomu, že tam mám zasáčkovány květy cca dvaceti oddrůd- semenaření) rajčata zastínit, nechci... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika