|
Příspěvky uživatele - 60.170
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2023, 4.7.2023 Kliknete tady nahoře na Články, otevře se Vám nové okno, kliknete na Naši autoři a otevřou se Vám ty články v pořadí jak byly postupně nahrány od nejnovějšího. Zatím jsme tam jen dva autoři a článků je zatím jen... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 4.7.2023 V pátek jsem si na zahradě oddělal levé koleno, vůbec jsem nemohl chodit. Až do včerejška jsem seděl doma a tak jsem začal psát další článek na Zahrada.cz. Dokončil jsem ho odpoledne a hned jsem ho poslal do redakce. Za hodinu mně bylo mailem... celý příspěvek > |  |
|  | Buxus - suchy ker, suche vetve, 15.3.2022 Mám čtyřleté buxusy na západním svahu, přelití nepřichází v úvahu, škůdci žádní. Letos poprvé pár suchých lístečků na homolce některých keříků se nedá přehlédnout. Přičítal jsem to nekomfortnímu počasí - nárazové větry, spalující slunce během... celý příspěvek > |  | Skudce na rajcatech, 20.6.2021 V těch koších to vypadá skvěle.
Vladimír
|  | Jód pro hnojení i desifekci, 18.6.2021 Žasnu, Jediné co je na Vašem příspěvku pozitivního je to, že je to blbost. Přeji mnoho úspěchů při zkoušení.
Vladimír
|  | Sezona 2022, 18.6.2021 Já používám plastové cedulky. Na ně lepím samolepky vytisknuté na speciální bílé folii laserovou tiskárnou. Jsou odolné vůči venkovnímu počasí. Některé už používám pátým rokem a stále je to čitelné, jakoby to bylo... celý příspěvek > |  | Sezona 2022, 18.6.2021 Přečetl jsem to, co napsal Milan. S něčím souhlasím s něčím až zas tak ne. Existuje plno způsobů jak se dopracovat k pěkným sazenicím, každý Vám dá jinou radu a většinou dodá, že jeho způsob je nejlepší. Věřím, že ty rady fungují. Vyjádřím se... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 18.6.2021  Tak to počasí si s námi zahrává. Teď na další tři dny u mně předpověď 32 °C ve stínu. Na slunci to bude jistě přes 35 °C. Tak jsem se rozhodl (hlavně kvůli tomu, že tam mám zasáčkovány květy cca dvaceti oddrůd- semenaření) rajčata zastínit, nechci... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|