|
Příspěvky uživatele - 104.178
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Élektrická řetězová pila, 12.6.2021 Možná hloupý dotaz - v čem je problém, pokud pila nemá plynulý rozjezd? Je mi jasné, co to múže dělat s jističem, ale mám tam "motorový" jistič. Pak asi jde o namáhání a opalování uhlíků, je tak? |  | Élektrická řetězová pila, 12.6.2021 Samožrejmě se nesmí použivat ty eko sra.cky jako je ekobioolej nebo co je to zač. To je to nejhorší, co bych do pily mohl dát.
Co se týček ocasky, dost dobře si nedovedu představit, že s tím řežu 12 cm stavební hranol, nebo třeba 8cm silné větve. |  |
|  | Černé tečky, 18.4.2021 Děkuji. Mám RockEffect, který používám proti sviluškám na truhlíkových rajčatech. Podle popisu by měl být účinný i proti třásněnkám |  | Černé tečky, 18.4.2021  Zdravím, pokouším se vypěstovat révu z řízků. Vše se zadařilo, ale najednou se mi na spodní straně listů objevily černé tečky a něco jako povlak. Na některých rostlinkách, kde byly jen malé lístky, listy zešedly a zaschly. Poradil by někdo, o co jde... celý příspěvek > |  | Aku plotostřih, 31.1.2021 Zdravím všechny, rád bych poprosil o názor a hlavně zkušenosti s aku plotostřihem. Nejde mi ani tak o výdrž, protože jejich použití se v mém případě počitá řadově v minutách, takže pokud vydrží byť jen 10-15 minut, stačí mi to. Jde mi spíš o jejich... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|