|
Příspěvky uživatele - 91.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pletivo k ovocným stromům proti hryzcům, 1.4.2022 Mně i generacím předků se osvědčuje sázet stromky v místech, kde je ohrožují hryzci do dr.košů tvaru kotle-písmene U, nikoliv zavázaného pytle. Jen je třeba, aby jejich horní okraj byl min.10cm nad povrchem půdy, pak se nic špatného nestane sílícímu... celý příspěvek > |  | Pletivo k ovocným stromům proti hryzcům, 31.3.2022 Bunny, zrovna proti Vám to nemyslím nijak zle, s klidem pište i nahlas! SPCH |  |
|  | Slivoň neznámá?, 31.3.2022 + naočkovat. SPCH |  | Slivoň neznámá?, 31.3.2022 Nebude, SPCH. |  | Pletivo k ovocným stromům proti hryzcům, 31.3.2022 Bunny, ani hud.skupina Elán se ve svém úsilí nezastavila po prvním písni, ba ani po těžké havárii Jožo Ráže, že? Tím chci napsat, že koš a jáma, jejich konstrukce a rozměr je písmeno A v abecedě, B je např.nějaký způsob plašení, C lapání, D... celý příspěvek > |  | Květy bez korunních lístků, 31.3.2022 Pane Petře z města peprných nejen sladkostí, každou volnou chvíli, kterou nevěnuji mému jedinému-pokud vím-synovi a dalším vzácným, nejdražším členkám mé rodiny, trávívám prací v různých zahradách a sadech. Tento víkend jsem se lopotil v okolí... celý příspěvek > |  | Pletivo k ovocným stromům proti hryzcům, 31.3.2022 Dori, má smysl základní-přežití. Pokud vykopete pro koř.systém velkorysou výsadbovou jámu a pletivový koš vyvedete cca 20 cm nad povrch okolního terénu, nebo jej nad povrchem bez možnosti průlezu připevníte ke kmínku, pěstování se Vám s velkou... celý příspěvek > |  | Ako správne množiť červené a čierne ríbezle drevnatými odrezkami?, 31.3.2022 Já ty řízky dávám větší částí do zeminy-nad ní čouhají jen jedním pukem a vkládám je šikmo. Případné květy neřeším-většinou zaschnou, ničím nehnojím-jakás zásoba energie je v proutku, později-po nárustu kořínků stačí základní obsah živin v poskytnuté... celý příspěvek > |  | Květy bez korunních lístků, 31.3.2022 Popsaný stav na některých meruňkách pozoruju také. Jestli bude i přes tuto výstrojovou nekázeň důležitější část květu ok, se teprve ukáže-zlomové období nastane koncem tohoto a začátkem příštího týdne
, SPCH. |  | Prořezal jsem (NE)odborně ořech, 25.3.2022 Hela, rok po přesazení na nové místo se nemůže projevit výrazným zlepšením. Dáte info, kde se svůj ořešáček snažíte pěstovat, zda je půda pod ním co nejblíže ideálnímu stavu, jestli v době sucha stromky zaléváte a ty rány, které jsou celkem... celý příspěvek > |  |
|  | Sylvia višeň?, 25.3.2022 Tak jestli nehnojíte, tak začněte, třeba je pod stromkem chudo? SPCH |  | Řez broskvoní, 24.3.2022 Každý nechce br.pěstovat bez terminálu-kotlovitě, proto se zdráhá po výsadbě odstřihnout ten současný. Pro dobré zakořenění by to teď bylo ok, nevylučuje to však budoucí zapěstování vyšších pater-z ponechané horní větévky téměř na 100 procent vyroste... celý příspěvek > |  | Mám nový srážkoměr a chci se pochlubit, 24.3.2022 Věcná: už můžu napsat, že dlouho pořádně nezapršelo, aniž bych byl osočen z šíření poplašné zprávy? SPCH |  | Založenie 2. poschodia konárov, 24.3.2022 Ve Vámi uvedeném věku se lze pustit do zapěstování dalšího patra-pater. Je takové prověřené pravidlo-spodní, starší větve držte-nechejte delší, horní, mladší zase kratší. Potom se budou patra různého věku vyvíjet-sílit současně a správným tempem.... celý příspěvek > |  | Řez broskvoní, 23.3.2022 Ano, kůl chybí-když není, hrozí zlomení stromku v místě štepení+ trhání kořínků v půdě při větru... SPCH |  |
 |
|
|
|