Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lopatkovec - díry na listech, 19.12.2022
Mara píše:...kočku nemáme. Z toho vyvozuju, že je v domácnosti více členů-ať už lidí, nebo psů... Mně to příjde jako poškození mechanické, vzniklé při hře na honěnou, či při úklidu apod., SPCH.
Drobné zahradní nářadí, 12.12.2022
Jeden řekl: Nech odpadne čo je kolísavé, ale nech zostane, čo je pevné. Záleží i na materiálu, do kterého budete nářadí nořit, na tom, jestli jste zvyklý při zahradničení používat rukavice, nebo si pokožku namažete např.indulonou... SPCH
Drobné zahradní nářadí, 8.12.2022
Nedávná suchá léta mě donutila naučit se dobře brousit drobné i větší zahradní nářadí-pokud bych tak nečinil, ruce by mi upadly. Výrobky f.F.-používám zahr. nůžky, zasouvací pilky, plotostřih a rýč. Nůžky a pilky mi nejprve neseděly do ruky, ale... celý příspěvek >
Okousaný ořech, 3.12.2022
Pokud bude čistič šikovný, tak k poranění nedojde, dobrou službu udělá i houbička na nádobí-drsná strana na hrubé nečistoty a jemná na prach, SPCH.
YUCCA ELEPHANTIPES - ohýbají se listy, prosím o radu, 23.11.2022
...bez odtoku Vám ani 10cm nepomůže-ledabyste měl vodoměrný systém, SPCH.
Celer, jak nakostkovat a zavařit, 16.11.2022
Třeba by Vám vyhovoval kolébkový nůž, SPCH.
Finální plán výsadby stromků u RD, 14.11.2022
189.109: V rychlosti-mezi výsadbou dalších stromů a jejich pěstováním-jsem přečetl první dvě slova Vašeho příspěvku-za ně Vám srdečně děkuju! Vracím se do sadu, myslíte, že byste mohl něco smysluplného poradit zadavateli? Něco s valným významem?... celý příspěvek >
Finální plán výsadby stromků u RD, 14.11.2022
PP-zřejmě ironie...Nikdy jsem nekouřil. Sesazení dvou stromků s prakticky poloviční korunou, prezentovaných zadavatelem na fotce mě v mém názoru utvrzuje a Vaše reakce z Vás dělá s prominutím zbabělce, malého posměváčka, který snad nad míru požil.... celý příspěvek >
Finální plán výsadby stromků u RD, 13.11.2022
Zahradar: rubín se stříhat naučíte, není to žádná složitá věda. Ty menší švestky s neúplnou korunou-co takhle jednu k druhé přisadit-vytvoříte tak jeden strom se dvěmi kmeny a společnou korunou, zároveň uvolníte prostor pro cokoliv dalšího. SPCH
Poškozený kmínek u jabloně, 11.11.2022
229.10: jakobyste psal z pozice prodejce konkrétně řešeného, nebohého stromku. Dám příměr, byť nadsazený, ale právě proto: Dovezli mi proti plné úhradě nový automobil, v salonu byl pěkný, avšak po rozbalení vidím, že z přední kapoty navíc trčí... celý příspěvek >
Poškozený kmínek u jabloně, 11.11.2022
-mluvíte, tedy píšete mi z duše! Bohužel se většinou děvčata-ne, že by nesouhlasila s faktem, že je zboží nekvalitní-vzdají práva na reklamaci. Tím však podporují šmejdy...SPCH
Poškozený kmínek u jabloně, 10.11.2022
Promiňte, ale tím, že problematické místo pohřbíte pod úroveň okolní půdy, mně připomíná reakci malého dítěte-zavřu oči a to auto, které se na mě řítí neexistuje. Ten stromek jste opravdu koupila? Nedostala jste ho na pokusy? Přišel Vám na dobírku?... celý příspěvek >
Přehledné pomologie, 8.11.2022
Vážení účastníci zájezdu, poradíte mi, prosím Vás, kde jsou k nakouknutí přehledné pomologie se zárukou pravosti nejlépe fotografických zobrazení? SPCH
Výsadba třešně do jílovité půdy, 5.11.2022
Moniko, vytvořte kopeček z kvalitní zeminy-cca půl až jeden metr nad okolní terén-do jeho středu stromek vysadíte. Opatřete ho vyšším, dobře do podloží zatlučeným, pevným kůlem. Alespoň první zimu dbejte na zvýšenou ochranu kořenů před... celý příspěvek >
Závady při výrobě domácích uzenin?, 3.11.2022
5 minut povařit, prudce zchladit ledovou vodou, zcedit, osušit a pak...
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika