|
Příspěvky uživatele - 91.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Klejotok třešně, 16.4.2023 ...nebo alespoň důkladnější popis? SPCH |  | Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 14.4.2023 S tím časem... zase to, co opakovaně děláme už nerveme na silu, jako cca ve třiceti, díky zkušenosti je kvantum vzniklého díla přibližně stejné, ale kvalita mnohem lepší. Zase bolavé rameno se tehdy ozvalo jen lehkým píchnutím, teď mnohdy nemůžu... celý příspěvek > |  |
|  | Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 14.4.2023 Já jsem stihnul těch pár set kusů zemáků pohřbít-protože do hrůbků -před tím vodním přídělem. Teď zas bude zajímavé, jak se budou tvářit Zmrzlíci, mandelinky ani plíseň si zde v minulosti daň nevybíraly, tak snad se mi alespoň cosi... celý příspěvek > |  | Rozkvétání broskvoní, 14.4.2023 , i před Vámi smekám imaginární-páč nosím čepici-klobouk, pane Petře z Pardubic! Při pozorování těchto pilných tvorečků přemýšlím, zda by mně i nám všem lidem nebylo nejlépe pod vládou nějaké dnešní Marie Terezie či podobně osvíceného... celý příspěvek > |  | Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 14.4.2023 Od konce-právě jsem se vrátil z kroměřížského Káčka, které se bude několik měsíců rekonstruovat-snad dojde i na kulturnější WC?, a mj. jsem koupil i několik kedluben-ještě že jsem nahlédl do spodní bedýnky-tam byly mackové! Stromky jsem sobě letos... celý příspěvek > |  | Rozkvétání broskvoní, 14.4.2023 , pane Waltře, to je nádhera-včela na Vaší fotce má všech 5 pé, Vy za 1 s* 2 x podtrženou! S poděkováním za Vaše společné dílo SPCH. |  | Mohu již přenést do skleníku?, 13.4.2023 28.103, tj. zakladatel vlákna neuvedl, kde svůj skleník provozuje. Že na většině obydleného území Čr, v průměrně velkém, na vhodném místě zahrady umístněném skleníku už s velkou pravděpodobností nedojde ke zničení rostlin mrazem, je jasné většině... celý příspěvek > |  | Meruňky 2023, 13.4.2023 Ok, děkuju za vyjasnění do Zlaté lodi. K meruňkám-snad v důsledku nedávno minulých suchých, horkých lét jsou nejen tyto napadeny kůrovci. I v našem okolí jsou cíleně zakládána tzv.broukoviště-no, co už..., alespoň je i díky tomu možno pozorovat... celý příspěvek > |  | Meruňky 2023, 12.4.2023 Já ano. A vy, Vladimíre? SPCH |  | Hynoucí sazenice cuket a okurky, 11.4.2023 vypadají, jakoby na ně náhle prudce svítilo Slunce, SPCH. |  |
|  | Meruňky 2023, 11.4.2023 Pane Petře z Pardubic, sjíždím šestý gumy, tzn., že jsem se vynořil v minulém tisíciletí. Snad kvůli pití vody z pumpy, která ji sbírala pod chemičkou, nebo dlouholetému trousení do suchého záchodu, dýchání vzduchu ovlhčeného kyselými dešti nejsem... celý příspěvek > |  | Mráz ve vegetačním období, 2.4.2023 Prosím vážené kolegy diskutéry, kteří jsou většinou o světelné roky přede mnou, co se týká vědomostí a zkušeností stran postřiků, odrůd a vůbec všeho o názor, info, zda existují konkrétní odrůdy ať už meruněk a dalších ov.druhů, které jsou vůči... celý příspěvek > |  | Mráz ve vegetačním období, 30.3.2023 Je to na pytel, pane stavitel! Velkop., Maďarské asi 9 z 10i květů finito, mladý proutek Aurory, vštěpený na hlavu Alt.ryngle šlus, na snad Holubově od 2,5 do 3,5 m-tj. max.výška-dál stromy nepouštím, je ještě čtvrtina nerozvita-to nejspíš... celý příspěvek > |  | Meruňky 2023, 28.3.2023 Mám pár kamarádů už nějakou dobu dospělých, kteří jsou už pochopitelně bolavější, ne tak mrštní, jak by chtěli. Jeden má pod památeční meruňkou ležet v ohrádce čtyři ovečky, druhý v sádku topí pod kotlem s vodou, třetí dává pod kvetoucí stromy staré... celý příspěvek > |  | Mandloně - zkušenosti, odrůdy, 27.3.2023 Kosa slýchám zpívat na začátku i konci dne, do třetice spustí před deštěm. Něco fantazie si šetřím pro případná vnoučata a ten můj přípis o slavnosti mandloní v Hustopečích je čistá pravda-jen na rozhlednu jsme nelezli, páč na tuto atrakci byla... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|