|
Příspěvky uživatele - 24.246
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Proč réva nekvete?, 10.6.2021 A teď babo raď. Máme tady dva rozdílné názory. Jeden ponechat v současném stavu ("tam by ponechaná olistěná část měla výrazně plusový význam") dodat výživu a ostříhat až z jara. Druhý názor, ostříhat teď a soustředit se na vypěstování kvalitního... celý příspěvek > |  | Proč réva nekvete?, 10.6.2021  Jako hnojivo používám běžně dostupný granulovaný koňský hnůj a zalévám občas. Někde jsem četl, že réva nemá ráda přemokření, tak to nechci přehnat. Ta textilie je tam asi týden, takže nepředpokládám, že by to ovlivnila. Pustit se do této diskuse mě... celý příspěvek > |  |
|  | Proč réva nekvete?, 9.6.2021  Ještě bych se zeptal, jestli ji můžu teď ostříhat, když stejně nemá květy? Chtěl bych vytvořit tvar jako je na přiloženém obrázku označen zeleně a řezal bych v místě označeném červeně. Nebo to mám nechat zase až na předjaří?
Taky přesně nevím co... celý příspěvek > |  | Proč réva nekvete?, 8.6.2021 Děkuji za odpověď. Čím bych ji mohl teď pomoci? |  | Proč réva nekvete?, 8.6.2021  Dobrý den, mám podobný problém jako Vy. Také mi réva letos nevykvetla. Mám révu asi čtyřletou, pokaždé kvetla a rodila a letos nic. Na jaře jsem ji ostříhal část na dvouoký čípek a čast na dlouhý tažeň, který je ovšem svislý. Ty vodorovné části... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|