Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Napadené listy rybízu, 11.5.2021
Mšice.
Hodnocení řezu vrb, 10.5.2021
Zdá se že jsou to "běžné" vrby, možná košíkářské. No a když dotyčný nechce, aby vyrostly až do vesmíru, musí to takto upravit. Jděte se na to podívat v červenci,  srpnu, spatříte zázrak.
Teplota půdy a výsadba (nejen) rajčat, 8.5.2021
Já to trošku rozvedu. Každý (skoro) na něčem ujíždí. Někdo na peckovinách, jiný na rajčatech, další na révě. Proti tomu nemám ani jedno zblo. Ten příměr s cenou je jen oslí můstek dostat se k tomu, že ta vaše brzká a bohatá úroda bude vykoupena... celý příspěvek >
Zpožděné kvetení třešní a višní, 8.5.2021
Odhaduju u nás 14 dnů zpoždění, obvykle řepka kvetla na 1. máje a zatím nic. Zajímavý je, že na mezích trní kvete už týden ale slivoním na zahradě se vůbec nechce. Mají popupata ale ta se neotvírají.
Kdy dát do země brambory?, 7.5.2021
Jen budou trochu opožděné, aspoň unikly omrznutí.
Teplota půdy a výsadba (nejen) rajčat, 7.5.2021
Dal bych topný kabely řízený laboratorním termostatem s přesností na 0,01 st. Ale pak by se vaše rajčata na trhu vyvažovaly zlatem. Pokud jde o termín můj, po víkendu jdou do folníku (zatím ve skleníku pod netexem). Folník tam stojí už 14 dnů a snaží... celý příspěvek >
Výsadba foliovník, 5.5.2021
No to nemáte pravdu ani trochu. Samozřejmě, že ztráty nezruinují, ale rostliny jsou v tahu a buď musíte se zpožděním koupit a zasadit jiné, nebo máte po úrodě. A pro tu to vlastně děláte/děláme. Takž ono se opravdu vyplatí počkat, než si pak rvát... celý příspěvek >
Výsadba foliovník, 22.4.2021
No já to vidím tak, že je potřeba znát - zjistit, kolik mrazu ještě ten folník udrží. Tepla zjara nebývá přebytek a pokud je, dá se odvětrat. Mráz ne.
Výsadba foliovník, 21.4.2021
Jistěže ano. Ale když 12. května je -6, těžko co odolá. Jsou tam saláty nebo kedlubny, ty to snesou. A rajčata si počkají do poloviny května.
Paprika nasadila květy - je to brzy?, 21.4.2021
Ve Znojmě se jistě budou papriky pěstovat trochu jinak než na Vysočině. Zeptejte se někoho v okolí jaké má zkušenosti. Tady se dozvíte spoustu hloupostí, jako například chovat mšice.
Výsadba foliovník, 21.4.2021
To přece nezáleží na skupině, to záleží na poloze a počasí.
Škůdci citroniku, 19.4.2021
Zatím setrvalý stav. Kytka neztrácí listy, ale ani neraší. Takže čekám. Uvádí se, že v zimě v suchém ovzduší jsou svilušky nejčastější problém, proto ten odhad. Jinému radil, sám sobě neporadil...
Škůdci citroniku, 19.4.2021
Nedávno jsem se tu taky ptal. Nejspíš svilušky. Dal jsem k němu jedovatou tyčinku.
Píst, válec, přidření, zadření, 16.4.2021
Ve válcích moderních strojů není žádná ocel, jen tenká vrstvička chemicky upraveného hliníku. Stačí málo a je to. Jak píše kolega výše, víc mazat a nepřetěžovat. Z nekvalitní fotky na dálku se nedá nic určit.
Spor se sousedem, 15.4.2021
Nejde o to, co tam roste, jde o daně.
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika