Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Do kdy otrhávat květy u chilli paprik?, 13.6.2021
Jde o ten rychle přijatelný vápník!!!
Mlada vinna reva kape, 13.6.2021
Těžko říct co bude a těžko hádat co bylo. Jestli jste koupil nové vitální szaenice a teď chřadnou, někde chyba je. Příčinu můžem jen hádat, vy ji možná znáte. Jako choroba to nevypadá. Namátkou mráz, herbicid v zemině, nechtěné postříkání herbicidem,... celý příspěvek >
Právní ochrana starých odrůd, 13.6.2021
Jajk s právní ochranou nevím, ale výpěstky by (asi) měly být schválené úkzúz, když to bude podnikání.
Do kdy otrhávat květy u chilli paprik?, 12.6.2021
Ledek vápenatý se dává právě proti tomu černání špiček z nedostatku vápníku. Při kvetení a začátku tvorby plodů.
Do kdy otrhávat květy u chilli paprik?, 11.6.2021
Inu už se k tomu úspěšně blížíte. Když otrháte v polovině června květy, co myslíte že kdy sklidíte? Letošním jarem je vše "postižené". Přidejte na výživě, ledek vápenatý a pak kristalon, doporučenou koncentraci.
Angrešt Zlatý fík - nová rezistentní generace?, 11.6.2021
A není tohle Chryso? Mám a vypadá tak. Fík jsem měl, než jsem ho podťal strunou. Podle mně má víc "šišoidní" tvar, takový různě nepravidelný ovál. Tohle je pěkně kulaté. To na původní fotce je podvod.
Do kdy otrhávat květy u chilli paprik?, 11.6.2021
Ideálně do konce sezóny. Odpadne hlavní problém a to je zpracování plodů.
Prosím o identifikaci, 10.6.2021
A vy se jich jako bojíte, či co?
Proč réva nekvete?, 10.6.2021
Ten doprava jestli nemá násadu ustřihněte co nejblíž kmínku, nechte jeden letorost a optrně rovnejte. Vlevo bych já navrhoval spodní ustřihnout, horní nechat a letorost vést na levou stranu zhruba ve stejné výšce jako pravý. U obou nechte zásobní... celý příspěvek >
Proč réva nekvete?, 10.6.2021
To že některá réva plodí na krátkém a jiná na dlouhém dřevě je odjakživa známé a přizpůsobuje se tomu řez. Například Somerset Sedless nasazuje kdekoliv na výhonu od začátku letorostu 3-4 hrozny, takže s tím můžu dělat co je libo. Mimochodem,... celý příspěvek >
Zaštipování okurek - rada pro začátečníka, 9.6.2021
Tohle je velmi zajímavé a byť trochu na palici, zkusím to letos.
Řasy v trávníku - jak se jich zbavím?, 7.6.2021
O chovu sterilních trávníků se musíte hodně naučit. Je to věda.
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 7.6.2021
Mně je to vcelku jedno, ale jen k tomu zahřívání. Seno v kupce se do rána zahřeje docela fest. A to není syrová tráva, ale tak do 3/4 suché. A snad jsou známé i případy samovznícení vlhkého sena. A na žádném kompostu nebylo. Je z louky, obvykle.
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 6.6.2021
Výsledkem všech těch procesů je organická hmota, která obsahuje nějaké živiny a prospívá půdě, tedy hnojí (bokashi). Amatérovi vcelku bude jedno, co tam probíhá, ono to bude podle podmínek nejspíš všechno dohromady, s tím, že něco převládá. Ale jakto... celý příspěvek >
Ake cerpadlo na zahradu bez elektriny, 2.6.2021
Paní má neřešitelné zadání. Ruční pumpa, kterou má, ji nebaví. Nechce na zahradě nic nechávat, to znameán že vše bude vláčet sebou kamsi a odkudsi. Má nemocnou chrbticu, takže nemůže tahat těžké věci. Řešení je buď benzínové, tedy motorové čerpadlo... celý příspěvek >
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika