|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 8.9.2021 Tak snad už to můžu říct aniž bych to zakřikl, protože čeho srpen nedovaří, toho září nedopeče. Letos rajčata pod folníkem i venku absolutně bez plísně. Stříkáno preventivně od konce července Kuprikol, Acrobat, Ortiva. Jediné co mně mrzí je pozdní... celý příspěvek > |  | Mám nový srážkoměr a chci se pochlubit, 8.9.2021 Srpen 100 mm. |  |
|  | Nezralá rajčata - vaření?, 1.9.2021 Dělám to podobně, ale na rozdíl od ostatních hodnotících nevidím až tak dokonalý chuťový vjem. Sice to nějak dojde, spíš něž červené to je oranžové a dá se to raritně použít na ozdobu vánočního bramborového salátu. Ale jen na ozdobu, k jídlu to moc... celý příspěvek > |  | Nezralá rajčata - vaření?, 31.8.2021 Asi se dá, ale osobně v tom nespatřuju nějaký přínos. Musí se to nějak složitě ochucovat a stejně to není nic moc. Nedělám to.
|  | Tlakový hrnec - kolik vody?, 31.8.2021 Nevím co chcete vědět, když to máte vyzkoušené. Vaří se polífka, dusí se guláš. Rozdíl je v množství vody, jak správně tušíte, ale jestli chcete matematický poměr, stěží vám ho někdo poví. Máte vyzkoušeno, že v tlakáči musíte dusit ve větším množství... celý příspěvek > |  | Žloutnutí a schnutí listů rajčat, 29.8.2021 Postřik fungicidem proti plísni. Jíst se jistěže dají vzhledově bezvadné. Pročtěte si rajčatová vlákna. |  | Žloutnutí a schnutí listů rajčat, 28.8.2021 Plísní a podzimem. |  | Zimaaaaaa, 28.8.2021 Tak tohle bych nepěstoval ani pod namířenou flintou. Obrovská pracnost, spousta šlupek v poměru k dužině. Dělat z toho salát k obědu musí být za trest pro kuchaře. Obecně nemám rád extrémní rozměry rajčat v obou směrech. Vyhovují mi Bejbina, zejména... celý příspěvek > |  | Zimaaaaaa, 24.8.2021 Středoevropské léto ano, ale přece jen v tom srpnu to vyschlo, cvrčci cvrkali a nelilo každý den. |  | Zimaaaaaa, 24.8.2021 My jsme na to tu zvyklí, ale taky nás to se.. Rajčata začínají. Moc času už nemají. |  |
|  | Vytažení hřebíků ze stromu, 19.8.2021 Ne, racionální úvaha prostá zeleného šílenství. Nemá smysl o tom diskutovat, je to věc každého soudruha jak se s tím popasuje. Bohužel, až pochopí, bývá obvykle pozdě, nejčastěji z důvod věku obou aktérů. |  | Vytažení hřebíků ze stromu, 18.8.2021 A) nekupovat pozemek s takovým stromem.
B) porazit lípu a dát pozor na hřebíky. |  | Letní jablko, poraďte, 16.8.2021 Mohla by to bit Melba, nebo Red melba. Vynikající pozdně letní jablko. |  | Redhaven, 15.8.2021 A jak hodnotíte Fairhaven, pane PzP? Kdysi jsem někde viděl, že se doporučuje do okrajových, tak jsem to zasadil. Ochutnal jsem snad tři úrody a zdála se mi výborná, rozhodně lepší než FM3. Jiné srovnání nemám. |  | Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 15.8.2021 Já bych spíš vsadil opak. Botrytida dělá šedomodrý kožíšek, jako na kompotu nebo na chlebu. |  |
 |
|
|
|