Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 8.9.2021
Tak snad už to můžu říct aniž bych to zakřikl, protože čeho srpen nedovaří, toho září nedopeče. Letos rajčata pod folníkem i venku absolutně bez plísně. Stříkáno preventivně od konce července Kuprikol, Acrobat, Ortiva. Jediné co mně mrzí je pozdní... celý příspěvek >
Mám nový srážkoměr a chci se pochlubit, 8.9.2021
Srpen 100 mm.
Nezralá rajčata - vaření?, 1.9.2021
Dělám to podobně, ale na rozdíl od ostatních hodnotících nevidím až tak dokonalý chuťový vjem. Sice to nějak dojde, spíš něž červené to je oranžové a dá se to raritně použít na ozdobu vánočního bramborového salátu. Ale jen na ozdobu, k jídlu to moc... celý příspěvek >
Nezralá rajčata - vaření?, 31.8.2021
Asi se dá, ale osobně v tom nespatřuju nějaký přínos. Musí se to nějak složitě ochucovat a stejně to není nic moc. Nedělám to.
Tlakový hrnec - kolik vody?, 31.8.2021
Nevím co chcete vědět, když to máte vyzkoušené. Vaří se polífka, dusí se guláš. Rozdíl je v množství vody, jak správně tušíte, ale jestli chcete matematický poměr, stěží vám ho někdo poví. Máte vyzkoušeno, že v tlakáči musíte dusit ve větším množství... celý příspěvek >
Žloutnutí a schnutí listů rajčat, 29.8.2021
Postřik fungicidem proti plísni. Jíst se jistěže dají vzhledově bezvadné. Pročtěte si rajčatová vlákna.
Žloutnutí a schnutí listů rajčat, 28.8.2021
Plísní a podzimem.
Zimaaaaaa, 28.8.2021
Tak tohle bych nepěstoval ani pod namířenou flintou. Obrovská pracnost, spousta šlupek v poměru k dužině. Dělat z toho salát k obědu musí být za trest pro kuchaře. Obecně nemám rád extrémní rozměry rajčat v obou směrech. Vyhovují mi Bejbina, zejména... celý příspěvek >
Zimaaaaaa, 24.8.2021
Středoevropské léto ano, ale přece jen v tom srpnu to vyschlo, cvrčci cvrkali a nelilo každý den.
Zimaaaaaa, 24.8.2021
My jsme na to tu zvyklí, ale taky nás to se.. Rajčata začínají. Moc času už nemají. 
Vytažení hřebíků ze stromu, 19.8.2021
Ne, racionální úvaha prostá zeleného šílenství. Nemá smysl o tom diskutovat, je to věc každého soudruha jak se s tím popasuje. Bohužel, až pochopí, bývá obvykle pozdě, nejčastěji z důvod věku obou aktérů. 
Vytažení hřebíků ze stromu, 18.8.2021
A) nekupovat pozemek s takovým stromem. B) porazit lípu a dát pozor na hřebíky.
Letní jablko, poraďte, 16.8.2021
Mohla by to bit Melba, nebo Red melba. Vynikající pozdně letní jablko.
Redhaven, 15.8.2021
A jak hodnotíte Fairhaven, pane PzP? Kdysi jsem někde viděl, že se doporučuje do okrajových, tak jsem to zasadil. Ochutnal jsem snad tři úrody a zdála se mi výborná, rozhodně lepší než FM3. Jiné srovnání nemám.
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 15.8.2021
Já bych spíš vsadil opak. Botrytida dělá šedomodrý kožíšek, jako na kompotu nebo na chlebu.
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika