Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mám nový srážkoměr a chci se pochlubit, 29.12.2021
Je a lepit to nijak nebudu, myslím, že to stejně nevydrží. PP.
Mám nový srážkoměr a chci se pochlubit, 29.12.2021
Prosinec 37 mm a konec měření. Srážkoměr mrazem prasknul, i když je kuželový a taxem si myslel, že vydrží. Jenže mysleti znamená... Zjistil jsem, že to tak nějak nepotřebuju, když budu toužit po milimetrech deště, podívám se na in-počasí na nějakou... celý příspěvek >
Papriky 2022, 28.12.2021
Bylo by dobré uvést proč nepoužívat Kristalon start.
Plnicka klobas, 27.12.2021
Taky nevidím důvod chroupat šlašky jak píše paní L. Kočkám to šmakuje. Ale především přece záleží na tom co a jak se mele. 
Plnicka klobas, 26.12.2021
Tak samozřejmě, že v mlýnku něco zůstane, i když se vymele. Soudný kuchař to do jídla nedá. Je to dané zkušeností kuchařek, která se předávala generačně. Že se to stalo součástí návodu je trend dnešní doby.
Švestky 2021, 25.12.2021
Těžko říct proč zrovna vám nechutnají. Ale obecně platí, že rané sorty zeleniny a ovoce nejsou tak kvalitní, jako ty pozdní. Vyplývá to z logiky věci, kdy ta kytka má víc času a energie ne výrobu. PP.
Plnicka klobas, 25.12.2021
Napadá mně jediné. To maso není umleté a firma tak snad reaguje na reklamace, které dostávali, když ""kuchařky"" to maso zamíchaly do karbošů a předložily zhýčkanému manžílkovi. Jen spekulace.
Kavkazská jedle v ovocném sadu?, 22.12.2021
Ale to bylo jen přirovnání, jedle porostou jako blázen, když nebudou v extrémně špatných podmínkách. Ale ten růst je jen jedna věc. Naprosto souhlasím se vším, co jste napsal. Už pro to, že jezdím pro stromky k soukromníkovi, který má plantáž. A tam... celý příspěvek >
To je řečené obrazně.
Ty jedle vám ty jabloně klidně zadusí. Akorát počítejte, že když to neprodáte a přeroste vám to, nestačíte to včas likvidovat.
Kdoule - poživatelnost za syrova, 13.12.2021
Jako základ pečeného čaje u nás používáme rybíz. A protože nemám kdouli, ale kdoulovce, ten v té době ani ještě neví, co je to zrání. Zkoušel jsem to nějak využít podle jakéhosi receptu z internetu a byl to hnus, velebnosti. Pak jsem vynalezl jistý... celý příspěvek >
Vapnenie a priemyselné hnojiva, 12.12.2021
Jenže ono nejde jen o nějaké deště. Jde o půdní podloží. Na Mikulovsku asi vápnit nemusí. U nás na vysočině se vápnit musí. Tečka. Zase google-inženýr.
Paprika jako dvouletka?, 3.12.2021
Pěstování paprik v zimě za oknem a meruněk na Vysočině je mučení rostlin i pěstitele.
Kalene sklo a spalenie rastlín, 21.11.2021
Jen poznámka. V mém kraji skleník (nevytápěný) není drahý pro žádnou zeleninu, byť ředkvičky v něm pěstovat neumím. Běžně se v chytrých knihách píše "okurky pěstujeme na poli". Tak když zasadím okurky "na pole", nenajdu tam za měsíc ani ty sazenice.... celý příspěvek >
Jak ošetřit rebarboru před zimou?, 19.11.2021
Rebarbora si dělá co chce. Buď roste jako Adéla, nebo chcípne. Na staré zahradě jsme měli rebarboru s dvoumetrovými květy. Na nové zahradě rostla taky. Jenže jsem ji přesadil a bylo hotovo. Nerostla, zašla. Pak jsem udělal několik pokusů s odkopky,... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika