Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nové plemeno Isa Brown Red, 2.3.2022
Vy ne že snad nemáte trochu pravdy, ale značně to motáte. Hybrid v dnešním slova významu je kříženec první (někdy druhé) filiální generace dvou čistých rodičovských linií. Potomstvo tohoto křížení je v této první generaci uniformní, a má řadu... celý příspěvek >
Jak poznám škůdce podle otvoru v zemi?, 28.2.2022
Ten původní dotaz byl napsaný divně. Hryzec naopak nory zakrývá a dělá je mělce pod povrchem. Krtek dělá krtiny, což je obecně známé. Myší díry jsou otevřené. Jestli lasička vleze do myší díry nevím, a nijak to nepoznáte, ledabyste u té díry seděl a... celý příspěvek >
Jak poznám škůdce podle otvoru v zemi?, 27.2.2022
Nijak. Krtek slepice nežere, myši taky ne. Hryzce poznáte až začnete z půdy vytahovat záhadně schnoucí stromky, co mají spodek okousaný do kolíku. Lasička slepici zakousne, ale v myší díře nežije.
Účinnost postřiku hřebíček + skořice proti plísním, 25.2.2022
Podle mně je ta vaše slohová práce poněkud rozvrkočená do příliš mnoha směrů. Jen poznámku. Každý si přece své těžce a poctivě vydělané peníze může utrácet za co je mu libo a na co dosáhne. Někdo si koupí za šílené prachy sazenici čehosi, jiný za... celý příspěvek >
Postřik na list - cererit, 25.2.2022
Myslím, že cererit je při granulování vázaný na nějaký vápník, sádru či co. Mysleti znamená... Takže snad rozmíchat, nechat ustát a použít čirý podíl by asi šlo.
Sírne sviece v polykarbonatovom skleníku, 21.2.2022
Síra vám sežere kostrukci na maděru. PP.
Odrůdy rajčat, které už rozhodně nechci, 20.2.2022
Vliv místních podmínek se musí jednoznačně vzít v úvahu je to velmi významný faktor. Vzpomínám, že kdysi - snad PzP - popisoval chuť jakéhosi malého rajčete, (nevím už odrůdu) jako velmi dobrou a sladkou. Já jsem naopak chtěl odrůdu vyřadit, protože... celý příspěvek >
Horké kompostování ze studené hromady, 18.2.2022
Kdyby tam nebyly bakterie, je půda mrtvá a nic v ní neporoste.
Ke staré chalupě pod okna, 18.2.2022
Na rugosy pozor, když se jim místo zalíbí, Adéla je proti nim domácí mazlíček.
Opět stará třešeň kácet/zkusit zmladit?, 16.2.2022
To je pravda, všichni vědí houby, jak to tam vypadá a odkud fouká vítr. Jediná rada je "dělejte, co uznáte za vhodné". PP.
Mala previsla visen,jaky to muze byt druh?, 11.2.2022
Vackovu, když ji seženete.
Která zelenina je odolná španělským slimákům, 8.2.2022
Lidé si nemyslí, že neúčinkuje, lidé to vědí. Viz diskuse před časem tady na fóru.
Sazenice borůvek - kde nejlépe koupit, 6.2.2022
A právě proto já to piplání doporučuju nechat na množiteli a koupit pěkné zdravé velké sazenice. O stáří jsem nic nepsal a myslím, že nějak nerozhoduje. Rozhodující je kvalita nakupovaného výpěstku a u borůvek to podle mně platí naprosto. Několik... celý příspěvek >
Sazenice borůvek - kde nejlépe koupit, 5.2.2022
Borůvka je vynikající spolehlivé ovoce bez jakýchkoliv chorob a potřeby chemického ošetření, alespoň u mně na zahradě. Když se dodrží podmínky výsadby, je naprosto "bezúdržbová" a vyjma hnojení a závlahy nepotřebuje žádnou péči.
Sazenice borůvek - kde nejlépe koupit, 5.2.2022
Já bych borovky z internetu kupoval jen v největší nouzi. Stav sazenice je ten nejdůležitější předpoklad úspěšné výsadby. PP.
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika