|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rozdiel medzi peprikou Amy a Superamy, 9.1.2023 Mizernou klíčivost Amy v posledních letech potvrzuji, byť je to moje nejoblíbenější paprika. Superamy jsem nezkoušel. |  | Postřik proti kadeřavosti již nyní?, 4.1.2023 Už jste to zde asi popisoval, ale nějak nevím jak to najít. Můžete prosím zveřejnit metodiku, abych se mohl opičit?
|  |
|  | Roub Elise, 2.1.2023 To se má tak: KDYBY původní tazatel napsal "hledal jsem a nenalezl" a vy mu odpověděl "mají to tady a zde a je to k dodání, tedy skladem!!!", nemusíme se tu potýkat klávesnicemi a ucpávat diskový prostor. PP. |  | Roub Elise, 2.1.2023 Souhlasím s W. i s PzP. Pro diskutujícího, který navrhuje to koupit mám poznámku, že koupit lze jen to, co se prodává. A logicky, když se cosi neprodává, koupit to nelze. |  | Hustomer vs. refraktomer, aké faktory ovplyvňujú meranie, kto je presnejší?, 30.12.2022 No a vo to přece jde. Když budete refraktometrem na cukr měřit líh, co asi naměříte? |  | Výběr odrudy brambor, 27.12.2022 Já bych jen dodal, že desikace se provádí jen u množitelských porostů, ne u brambor na konzum. A dnes už okolo žádné postříkané plochy nevidím, likvidují to převážně mechanicky. Dělá se to v okamžiku kdy je přehlédnut porost a hlízy mají sadbovou... celý příspěvek > |  | Výběr odrudy brambor, 27.12.2022 Pokud jde o mně, nedokážu si zásadně představit pěstování biobrambor. Co se týče zpracování pole, nejprve se vždy provádí hluboká orba na podzim zároveň s hnojením chlévským hnojem (kompostem). Zjara se pak provádí příprava nějakým kombinátorem,... celý příspěvek > |  | Hrušeň Nela, 25.12.2022 Z chytrých knih vím, že u nás zimní hrušky nedozrají. A člověk je šťoura a tak to zkouší. Zkušenost mám teď se dvěma, Madame Verté a Nelou. MV v těcho teplých letech dozrává, ale má jaksi "mžikovou" dobu konzumní zralosti. Musí být ve sklepě, furt je... celý příspěvek > |  | Nela mi uzrála, 15.12.2022 Zdravím vespolek. Sdělená radost. Po několika letech konečně na vřetenu Nely první úroda. Zezačátku nic moc, ale zbytečně jsem chvátal. Teď dozrává a je velmi dobrá. Takže jedna z mála zimních hrušek, které tu dozrají. |  | Česnek sezóna 2021/2022, 14.12.2022 Tak chlad by sice byl, ala bláto ne. Musel by napřed odházet 25 cm sněhu a sázet nastřelovací pistolí. |  |
|  | Kniha pro začátečníky, 9.12.2022 V celku asi máte pravdu. Nevíme, tedy já nevím, jak tu knihu upravili. Ale domnívám se, že pro získání základních informací o záhradkaření je stále dobře použitelná, protože je stále při ruce a v podstatě zabírá celý obor. Já bych to zas tak... celý příspěvek > |  | Žlutá růže, 6.12.2022 Barva se postupně mění u všech růží. Příroda není na vypínač, zapnu a mám žlutou. |  | Prevodová tabuľka: cukornatosť / alkohol, 21.11.2022 Tabulek jsou přehršle. Zkuste ji najít. |  | Rajčata 2022 I, 19.11.2022 Jo jo, to je tak, když sedlák nevyužije Václavský časy. Pak prošvihne Havelský a Nedbalovy. A zbývají už jen kolem vánoc Jezedácký... |  | Schnutí borovice, 18.11.2022 To jako budete čekat až se vyjasní, přestane pršet a bude krásně? Nebo co vám na počasí vadí? |  |
 |
|
|
|