|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Broušení zahradních nůžek, 22.3.2023 Ono to není smutné, jako spíš neobyčejně otravné. Staří psi už si své vyříkali a nebaví je nějaké klávesnicové boje. Teď s příchodem nových dravých vlčků se zase rozjíždí napadání a hloupé komentáře a výlevy úplně od věci. Ach, kdeže jsou ty staré... celý příspěvek > |  | Broušení zahradních nůžek, 21.3.2023 Zcela jistě vznikla škoda, že jste se nestal politikem. Podle toho, jaké píšete krávoviny by vám to řemeslo šlo náramně. |  |
|  | Rajská jablíčka 2023, 19.3.2023 To, že mně nesledujou ještě neznamená, že po mně nejdou! |  | Rajská jablíčka 2023, 19.3.2023 Sice je to offtopic, ale tak proč to neuděláte? Kdyby... Ode mně povolení nepotřebujete. |  | Rajčata 2023, 17.3.2023 Mám Bejbino v oblibě. Jednak kvůli velikosti, není zbytečně obrovské ani malé. A hlavně má velice malého bubáka, takže při některém zpracování se ani nemusí vyřezávat. Pokud jde o chuť, vidím, tedy chutnám ji jako klasicky rajčatovou a vyhovuje mi,... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 15.3.2023 Myslím, že je fórum zralé na výměnu editora a vrácení do starých kolejí, kdy se osobního nesmělo ani prd. |  | Rajská jablíčka 2023, 13.3.2023 No to je trochu divný příměr. Já samozřejmě nikomu nezabráním zavařovat desitky kil zeleniny a ovoce, keré následný rok vyháže. Ale připadne mi to hodně podivínské. |  | Rajská jablíčka 2023, 13.3.2023 Znovu zopakuju konzervovat jen to, co spotřebuju. Jinak je to plýtvání energií, penězi (energie stojí hodně peněz), prací, časem a vším, když toho za dva roky polovinu vyhodíte. V tomto případě skutečně cesta není cíl. Jestli si myslíte, že nějakým... celý příspěvek > |  | Rajská jablíčka 2023, 13.3.2023 SZ tu nejsou. |  | Rajská jablíčka 2023, 11.3.2023 Nojo, kdyby člověk ve třiceti měl ty zkušenosti a peníze, co má teď... |  |
|  | Jaké zahradní nůžky?, 11.3.2023 No, já jen že nejsem žádnej pepan a ty ostatní kydy mě nezajímají, nebudu krmit trolla. |  | Jaké zahradní nůžky?, 10.3.2023 No a co, že je pro zahrádkáře. A není pro předky, spíš pro středky a pro zadky. A jako zadka mně prostě ruce bolí a po námaze se klepou. Mně je jedno, jaký jste hrdina a superman. Já si rád práci ulehčím a opravdu je mi jedno, jak je to s restituenty... celý příspěvek > |  | Jaké zahradní nůžky?, 10.3.2023 Je hloupé rýpat do někoho, o kom nic nevím. Myslím že používet elektrické nůžky není nic potupného, pneu se ve vinohradech a sadech používají běžně. Ono jde taky o zdraví a karpální tunely. Když stříhám delší dobu, tak při obědě těžko sním polívku,... celý příspěvek > |  | Papriky 2023, 8.3.2023 Jednoduchá pomoc. Sít semena aspoň 1 cm hluboko, utužený substrát. Pak klíčí pěkně do obloučku, obal zůstane v zemině a ven se vytáhnou jen lístky. |  | Štěpařský vosk Moudrý, 8.3.2023 To bych chtěl někdy dokázat, takovou pečlivost. |  |
 |
|
|
|