 |
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kadeřavost broskvoně, 15.5.2023 Pochopil jsem dotaz tak, že jde o to, co by broskovním nejvíce prospělo a pomohlo překonat napadení houbou. Samozřejmě, že použít se dá cokoli. Ale jsou určité zkušenosti, že SA broskvoním prospívá. |  | Rozkvétání slivoní, 14.5.2023 Zdravím, trochu se vpletu. Zejména prosím pana PzP, jestli náhodou nemá od MV švestku "Procházkovu". On ji tak nazval, protože je to nějaká tamější krajová odrůda. Kdysi mi poslal roub, a letos poprvé - snad - odkvetla a bude plodit. Zajímalo by mě,... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2023, 14.5.2023 Jsem sice jedovatej a jinej už nebudu. V tomto případě záleží podstatně víc na pocitu těch sazenic a ne na vašem. |  | Kadeřavost broskvoně, 14.5.2023 Nesouhlasím částečně. Mám půdu kyselou jak šťovík a broskvoně po SA. reagují dobře. LV. jim nešmakoval, asi to vápno. A na druhý dotaz, ano asi tam ta síra má význam, zkuste si to najít někde v diskusi, bude to asi dost zahrabané. |  | Kadeřavost broskvoně, 14.5.2023 Síran amonný. Patent PzP |  | Rajčata 2023, 14.5.2023 Tvrdohlavost je dobrá vlastnost pro výzkumníky, ale není dobré setrvávat ve svých omylech. Už jsem tu psal, že ty vaše zemní lázně jsou k ničemu a teď jste si to sám vyzkoumal. Troufám si tvrdit, že během 3-4 hodin je teplota půdy v okolí saznice tak... celý příspěvek > |  | TOP odrůdy na moštování, 13.5.2023 V té Strýmce se mýlíte velmi, ledaže vyžadujete mošt s výrazně pikantně nakyslou příchutí (rozuměj křiví ústa, láme vaz). Ostatní nevím. Dobré je použít nějaké starší žluté odrůdy sladké mírně aromatické zrající na podzim. Doporučuje se Jadernička,... celý příspěvek > |  | Staré odrůdy nezaměnitelné chuti, 12.5.2023 Do Orlických hor 500 m vysoko je Coxova nesmysl. |  | Staré odrůdy nezaměnitelné chuti, 11.5.2023 Já bych trochu polemizoval s tou "nezvláštní chutí" Průsvitného. Když je v optimální zralosti, je to výtečné osvěžující jabko s nádhernou vůní. Mimochodem, je velmi dobré i na zpracování, pyré, přesnídávky, na zmrazení. Nehnědne a překvapivě není... celý příspěvek > |  | Zhasínání motoru sekačky po zahřátí, 11.5.2023 Vyměnit fajfku. Za horka se probíjí. |  |
|  | Rýnsko-hessenské vedení - obava z ohýbání, 10.5.2023 Nejsem vinař, jen ze zkušeností co rostou na chalupě. Doporučuje se ohýbat po dešti, dřevo je měkčí. Praskat v nich může, když nedoprasknou úplně, tak moc to nevadí. Přiohýbat už za zelena samozřejmě můžete, spíš jen navádět do směru, když to ohnete... celý příspěvek > |  | Nový vzhled stránek, 10.5.2023 Tak ono zvykne si i na šibenici, že. Vzhled je jaký je a vypůjčím si poučku velikána:" můžeme proti tomu protestovat, můžeme s tím nesouhlasit a to je tak všechno, co proti tomu můžeme dělat." Já bych uvítal v zeleném pruhu nahoře proklik na nové... celý příspěvek > |  | Ruční postřikovač, 9.5.2023 Tak neumíte seřídit trysku. Mlhu nedělá žádný postřikovač, jedině rosič. |  | Pachový odpuzovač, 9.5.2023 Sežerou všechno. Rozumného myslivce s kulovnicí. Pokud existuje. |  | Mráz ve vegetačním období, 8.5.2023 Tak nevím, nevím, pane W. "A zima zimu stíhat bude" pravila ta zkouřená baba. Co to hulila za matroš? Sice globální voteplení nezachytila, ale ty zimy se jí fakt povedly. Tady dnes ráno zima jak sviňa a vsadím klobouk, že na chalupě mrzlo. Ale to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|