|
Příspěvky uživatele - 23.190
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co do truhlíku?, 21.5.2021 Dobrý den, chtěla bych se zeptat na kombinaci vzpřímených muškátů a bakopy. Mohou být v 60 cm truhlíku např. v zadní řadě 3 muškáty a vepředu 4 bakopy? Vytvoří ty bakopy hustý převis, že bude truhlík překrytý? Nebo je těch sazenic moc. Děkuji. |  | Množení petunií, 17.7.2019 Dobrý den,
mám dotaz: je možné nyní namnožit petunii grandifloru pomocí řízku z již kvetoucího truhlíku? Jak velký by měl být řízek, a jak dlouho trvá, než bude mít kořeny a připravený k zasazení do dalšího truhlíku? Stačí dát řízek do... celý příspěvek > |  |
|  | Papírák, 20.10.2016 Dobrý den,
je lépe papíráky skladovat ve skořápce nebo vyloupat a uskladnit např. v mrazáku? Dostala jsem tyto ořechy, ještě vlhké, takže část dosušuji u topení rozložené na koberci (na plátně), a část jsem vyloupala, a suším na plechu v... celý příspěvek > |  |
|
|
|