Příspěvky uživatele - 168.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
vinná réva, 14.8.2008
Fotky jsou pěkné. Zajímá mě odrůda Rondo. Můžeš prosím kouknout na diskuzi:  "Jaká to je odrůda?...pajja - xxx.xxx.168.167 (9), 6.8.2008 8:00" Pokud se nemýlím, je Rondo kříženec s Vitis Amurensis? List Ronda se mi zdá hodně podobný... celý příspěvek >
vinná réva, 14.8.2008
Ametyst a Ajvaz mám druhým rokem, takže zatím čekám. Ale rostou pěkně, dřevo vyzrává bez problému, skleník není potřeba (180m. n.m.)
Grilování na žulové desce, 13.8.2008
Přes víkend jsme zkoušeli co všechno se dá ugrilovat. Velmi dobrá kombinace je přidat k masu švestky a rajčata. Když to trošku podlijete pivem, nic se tím nezkazí ..... Platí pro gril z příspěvku:     xxx.xxx.24.183 (4), 10.8.2008 13:22
jednoosák výroba samodomo koncepce, úpravy, návrhy, 13.8.2008
Něco podobného se tu kdysi debatovalo: Diskusní fórum > Zahradní mechanizace > Úprava Vari
název plevele? a jak ho zničit?, 13.8.2008
Příspěvky Chemického Alího bývají často velmi rozumné. Bohužel tento k nim nepatří. K první části příspěvku mám pouze krátkou připomínku: nevidím důvod proč bych měl jakýmkoliv způsobem bojovat za "rasovou " čistotu svého trávníku. Mě se... celý příspěvek >
název plevele? a jak ho zničit?, 12.8.2008
"Zvláštní" je velice jemně řečeno. Já bych to řekl jinak, ale ono je to zbytečné, postižení jedinci to stejně nepochopí...
Jaká to je odrůda?, 12.8.2008
v chuti a vůni není žádná liščina, žádné jahody... pokud by se jednalo o první křížence s V. Labr., mělo by to tam být, nebo ne?  A pozdější kříženci mají odolnost vůči révokazu malou (?)
vinná réva, 12.8.2008
letos, asi v polovině května, se mi při sekání trávy stala nehoda. Usekl jsem keř vinné révy (pravokořenný, asi 8 roků starý) těsně u země. Po několika týdnech začal pařez rašit (nechal jsem 2výhony) a nyní má každý výhon kolem 4-5metrů a dokonce... celý příspěvek >
Jaká to je odrůda?, 12.8.2008
jgeneral... díky. Že pochází ze skupiny Labrusco jsem sice tušil, ale přesto by mě zajímala konkrétní odrůda. Spousta lidí ode mě chce sazenice a zajímá se o jméno. Chci zkusit naroubovat na tuto podnož jiné odrůdy... myslíte že to má smysl, že je... celý příspěvek >
Vari - manuály, 12.8.2008
pokud myslíte velkou převodovku VARI, tak podle mě by měla hladina dosahovat k nalévacímu otvoru. 
Jinak nemocný ořešák, 11.8.2008
nevím co to je, ale letos to mám na ořešáku také.
co pěstovat na písčité půdě, 11.8.2008
jsem 24.183... bohužel to vím z vlastní zkušenosti. Pokud je pod povrchovou vrstvičkou hlíny 1m nebo víc písku,   žádná vlhkost se tam neudrží. Samozřejmě nemám na mysli denní zalévání po celou sezonu... třeba minulý týden jsem letošní stromky... celý příspěvek >
A co tento keřík je to nemoc?, 7.8.2008
Dámy, nechci kritizovat, ale dva návrhy mám: - provázky mezi rajčetem a tyčkou překřižte, budou lépe držet a nepoškodí se kmínek rajčete - opalte nad plamenem tyčku na konci, který bude v zemi. prodloužíte životnost tyčky o několik roků
Jaká to je odrůda?, 6.8.2008 Obsahuje fotku
Připojím se se svým dotazem... V mém případě je to modrá, spíše stolní odrůda výrazně muškátové chuti, chová se jako barvířka. Bobule mají velká, tmavě hnědá semena.  Při přezrátí jsou bobule tak sladké, že se muškátová chuť ztrácí. V mých... celý příspěvek >
Pochlubte se svými altány, 6.8.2008
Dalibore, díky za pěkné obrázky. Koukám, že od dob kdy jsem bydlel na Harcově se Ještěd pěkně zazelenal. Už to není ten hnědý kopec bez vegetace.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika