|
Příspěvky uživatele - 61.64
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2021, 14.5.2021 Jen jsem tím svým povídáním chtěl naznačit, že tady na tomto webu se klonováním rajčat rozumí to, s čím začala paní Jiřina. Mluvit o klonování rajčat tak, že vylomím zálistek a zasadím ho je trochu něco jiného, co každý z nás někdy dělal a nikdy... celý příspěvek > |  | Treba z plánt, rajčín a paprík, po zasadení do zeme, odstrániť púčiky kvetov?, 14.5.2021 Já vždycky při vysazení vyštípnu všechny květy. Ale letos jsem vyséval papriky později a tak nemám co vyštipovat. Některé papriky už mám vysazené a chci je prořezat, aby více obrazily a násada květů byla najednou větší. Mám pocit, že úrodu mám jen z... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2021, 14.5.2021 Z tohp co mne nejvíc zajímá mám po dvou oba Mountaineery, dvě Lorelei, tři Pienollo x LA 04174, jeden Hibor a jeden Cherokee Jumbo. Cherry rajčata od FH po dvou, od KO také a její velká srdce po... celý příspěvek > |  |
|
|
|