Příspěvky uživatele - 218.132

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ovocné stromy neplodí, 4.9.2011
Akým spôsobom by ste organominerálne hnojivá použil?Priamo do výsadbovej jamy alebo po povrchu?Alebo roztopiť vo vode a poliať?
Pivoňky, 4.9.2011
Nádhera.Dúfam, že aj moje budu časom také.Ale najprv ich nejako musím vypiplať aby sa chytili.Obstarala som viaceré druhy a pekne sa prijali stromkové, bylinná len jedna, čo ma mrzí.No uvidíme, zasadím nanovo na trochu iné miesto.
Obracak na seno, 13.6.2011
Dobrý den, vlastnim kosu BDR 550 a uz dlhsie uvazujem o kupe obracaka na seno ktorý je ako prislusenstvo. Chcel by som sa spytat ci ma niekto nejaku skusenost s obrcakom a za kolko by sa dala zohnat lebo tu na slovensku je to dost drahe cca... celý příspěvek >
Výmladky švestek po celém sadu, 3.7.2008
Do čoho teda slivky štepiť, alebo či ich vôbec štepiť? Čo by ste povedali na túto alternatívu. Vypestovať si z pecky Durancii podpník a do toho zaštepiť Duranciu. Alebo z domácou švestkou tak isto... Alebo druhá alternatíva štepiť do odkopkov?
vertikutátor elektr.jakou značku, 5.8.2006
SOLO 516,  /popis je na  www.solopraha.cz/
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika