Příspěvky uživatele - 252.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zahrada Morava, 11.5.2021
V pátek odpoledne po mnohá urgencích, jsem obdržel dvojmo úplně blbou omluvu samozřejmě opět bez podpisu osoby která píše že to přehnali mají moc objednávek, že si to mohu vyzvednout v Olomouci na prodejně, nebo vrátit peníze, nebo to dovézt jejich... celý příspěvek >
Zahrada Morava, 6.5.2021
nyní jsem zjistil že nabídky z internetu zmizly, na stránku prodej angreštu touto udajnou firmou se nelze dostat, pouze vyskakuje nějaké anglické vyjaření"403 Forbidden a anglický text"neumím anglicky, zaslal jsem 3x dotaz v odpovědích na jejich mne... celý příspěvek >
Zahrada Morava, 6.5.2021
Dobrý den, rovněž patrám o informace k této firmě-30.4.jsem si objednal 5 stromků včetně dopravy domů za 1kč-obratem jsem obdržel fakturu s platnosti 3.5.2021,tudíž jsem očekaval, že v tento den mi bude zboží doručeno avšak k dnešnímu dni 6.5.nemám... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika