|
Příspěvky uživatele - 38.28
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prasklý kmen višně, 5.5.2021 Bylo by dobré otřepené okrje ořezat ostrým nožem, a i zbytek rány takto zahladit. Následně celou ránu zatřít stromovým balzámem nebo štěpařským voskem, podle toho co máte doma.
VF |  | Štěpařský vosk Moudrý, 3.5.2021 Tenhle má takovéto účinky bohužel i na starší dřevo.
VF |  |
|  | Štěpařský vosk Moudrý, 2.5.2021 Prošlý nebyl, ale i kdyby, tak by se mu nemělo nic stát, u vosků dojde akorát ke zvrdnutí, to je jediný důvod, proč se na štěpařských voscích datum spotřeby udává.
Známý ho používal na roubování a odešel mu jak roub, tak i podnož. Byla by to... celý příspěvek > |  | Štěpařský vosk Moudrý, 1.5.2021 Prosím vás všechny, tomuto vosku se vyhněte obloukem ať nedopadnete jako já. Nevím, z čeho ho vyrábí, ale asi nic ekologického to nebude. Měl jsem doma jednu pikslu, tak jsem ji chtěl zdělat, tak jsem učinil na ošetření ran u mladých stromků po... celý příspěvek > |  |
|
|
|