Příspěvky uživatele - 38.28

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prasklý kmen višně, 5.5.2021
Bylo by dobré otřepené okrje ořezat ostrým nožem, a i zbytek rány takto zahladit. Následně celou ránu zatřít stromovým balzámem nebo štěpařským voskem, podle toho co máte doma. VF
Štěpařský vosk Moudrý, 3.5.2021
Tenhle má takovéto účinky bohužel i na starší dřevo. VF
Štěpařský vosk Moudrý, 2.5.2021
Prošlý nebyl, ale i kdyby, tak by se mu nemělo nic stát, u vosků dojde akorát ke zvrdnutí, to je jediný důvod, proč se na štěpařských voscích datum spotřeby udává. Známý ho používal na roubování a odešel mu jak roub, tak i podnož. Byla by to... celý příspěvek >
Štěpařský vosk Moudrý, 1.5.2021
Prosím vás všechny, tomuto vosku se vyhněte obloukem ať nedopadnete jako já. Nevím, z čeho ho vyrábí, ale asi nic ekologického to nebude. Měl jsem doma jednu pikslu, tak jsem ji chtěl zdělat, tak jsem učinil na ošetření ran u mladých stromků po... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika