|
Příspěvky uživatele - 11.141
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 29.4.2021 Já myslel, že proti mšicím se stříká tehdy, když jsou tam mšice. |  | Jakou odrůdu třešně do chladné oblasti?, 22.10.2015 Děkuji za příspěvky a zrovna jsem to vyřešila. V místním zahradnictví měli z těch odolnějších Karešovu a Sam, obě na ptáčnici. Rozhodla jsem se pro Sam. Možná jsou i lepší třešně, ale zase nevydrží mráz a déšť, je to kompromis. Snad ten Sam... celý příspěvek > |  |
|  | Jakou odrůdu třešně do chladné oblasti?, 13.10.2015 Dobrý den, připojím se k dotazu na třešeň do nehostinné lokality, Vysočina, téměř 750m, mírně severní svah, lesní proluka. Potřebujeme s ní přistínit posezení a chutné plody v prázdninových měsících by také byly bonusem. Vytipovala jsem si... celý příspěvek > |  |
|
|
|