|
Příspěvky uživatele - 224.31
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Šarka na švestce nebo jiná choroba?, 27.4.2021 Waltere, rezistentních švestek mám několik, ale mě zajímala právě tato domácí... :-)
Možná se časem nakazí i tato bezvirozní, ale je naroubovaná na myrobalánu, tu co jsem vykopal byl jen odkopek... |  | Rouby jabloně, 23.4.2021 Pan Walter sem sice dal nějakou fotku, anglické kopulace, ale to neni jeho výtvor, takhle dokáží okousat styčné plochy roubu ty slavné roubovací kleště... Pan Walter je profík, ten by něco takového nestvořil... |  |
|  | Šarka na švestce nebo jiná choroba?, 21.4.2021 Pánové, dneska jsem vykopal asi 10 let starou švestku domácí, protože byla z odkopku a bylo to na plodech znát... Koupil jsem si novou, už roubovanou na myrobalánu, jenže nemám už na zahradě místo měním strom za strom, potřeboval bych vědět, když tu... celý příspěvek > |  | Proč, 21.4.2021 Tak naposledy se vracím k té hrušni, ještě před 14 dny se všechno zdálo, že začne růst, jenže pouze narašila a vyrašila... Zkrátka přesně tak, jak jsem předpokládal loni, vyraší z poslednách zásob co má a odejde, přesně to se stalo, protože květy... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|