|
Příspěvky uživatele - 45.42
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sekačka Stiga twinclip 55 SV H nebo Honda HRX 537 HY, 18.4.2021 I do 2-taktu?Jikov rv.98 ve špickovem stavu mě 100 oktan benzín odmítá, běží sotva na volnoběh, v záběru vibruje, dost strašidelně, zkoušel jsem Vervu i OMV Maxx100 a dycky to dopadlo tak, že jsem musel benzín vypustit a odvézt k recyklaci.Jinak... celý příspěvek > |  | Sekačka Stiga twinclip 55 SV H nebo Honda HRX 537 HY, 18.4.2021 Já bych vzal tu hondu, osobně bych už plechu jako šasi se vyhnul po zkušenostech, korozi se neubráníte, hlavně se vyhněte zahrádkářským olejům, dejte nějakou 5w-40+ vif do benzínu.zdravím M. |  |
|  | Osobní zkušenost s jednotkou mající motor Vari XP-200, 18.4.2021 Dejte tam normalní mot.olej do auta- nějakou 5w-40 s normou vw.502/505/505.01 treba Mogul PD 5w-40 a ten motor vydrží 100 let.Tohle ovšem výrobcům zah.techniky příliš nevyhovuje, tak vám nutí jejich předražený 10w-30,což je jen ve skutečnosti... celý příspěvek > |  | Zlý štart za tepla u vari, 18.4.2021 A přeskakuje jiskra u svičky zatepla?Jaky je to zapalovaní a rok výroby? |  |
 |
|
|
|