Příspěvky uživatele - 117.22

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rouby jabloně, 22.4.2021
Dobrý den, tak okolo pupenů jsem k podnoži přivázal čtyři větvičky, silné jako tužka, aby s nimi vítr nepomohl, na ně jsem natáhl mikro. sáček. A teď bych se chtěl zeptat, kvůli silnému větru, který byl dnes a na další dny hlásí, jsem sáček... celý příspěvek >
Rouby jabloně, 21.4.2021
Dobrý den, rouby jsou právě narašené víc, než podnož. Jabloň na zastávce pučí z okolních jabloní, jako první. Neměl jsem v plánu vůbec z ni odebírat rouby, ale když se k ni zachovali, tak jak zachovali, bylo mi ji líto, měla totiž strašně dobrá... celý příspěvek >
Rouby jabloně, 20.4.2021 Obsahuje fotku
Dobrý den, jestli bych i já mohl připojit dotaz? U nás na vlakové zastávce roste jabloň, dříve tam stál dům se sadem, ale ten již nestojí. Kvůli opravám zastávky byla jabloň před pár dny vytržená ze země a bez milosti zlámaná. Přišel jsem tam... celý příspěvek >
Rouby jabloně, 19.4.2021
Zdravíčko, byly to větvičky z jižní strany koruny. Byly to ty nejmladší výhony, tím pádem jsem si myslel, že mohu použit. Takže to nevypadá nějak dobře?
Rouby jabloně, 16.4.2021
Zdravíčko, omlouvám se, jestli už tu někdy takovéto téma bylo, ale zatím jsem na něj nenarazil, tak se chci zeptat. Zhruba někdy v půlce března jsem rouboval jabloň kopulací. Rouby jsem si odebral v půlce února od souseda, který má odrůdu,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika