|
Příspěvky uživatele - 117.22
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rouby jabloně, 22.4.2021 Dobrý den,
tak okolo pupenů jsem k podnoži přivázal čtyři větvičky, silné jako tužka, aby s nimi vítr nepomohl, na ně jsem natáhl mikro. sáček.
A teď bych se chtěl zeptat, kvůli silnému větru, který byl dnes a na další dny hlásí, jsem sáček... celý příspěvek > |  | Rouby jabloně, 21.4.2021 Dobrý den,
rouby jsou právě narašené víc, než podnož.
Jabloň na zastávce pučí z okolních jabloní, jako první.
Neměl jsem v plánu vůbec z ni odebírat rouby, ale když se k ni zachovali, tak jak zachovali, bylo mi ji líto, měla totiž strašně dobrá... celý příspěvek > |  |
|  | Rouby jabloně, 20.4.2021  Dobrý den,
jestli bych i já mohl připojit dotaz?
U nás na vlakové zastávce roste jabloň, dříve tam stál dům se sadem, ale ten již nestojí.
Kvůli opravám zastávky byla jabloň před pár dny vytržená ze země a bez milosti zlámaná.
Přišel jsem tam... celý příspěvek > |  | Rouby jabloně, 19.4.2021 Zdravíčko,
byly to větvičky z jižní strany koruny.
Byly to ty nejmladší výhony, tím pádem jsem si myslel, že mohu použit.
Takže to nevypadá nějak dobře? |  | Rouby jabloně, 16.4.2021 Zdravíčko,
omlouvám se, jestli už tu někdy takovéto téma bylo, ale zatím jsem na něj nenarazil, tak se chci zeptat.
Zhruba někdy v půlce března jsem rouboval jabloň kopulací.
Rouby jsem si odebral v půlce února od souseda, který má odrůdu,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|