|
Kdy přihnojovat rajčata / papriky, 29.5.2021 mulčujem zelenou travou ihned po koseni kosim krovinorezom treba odhadnut davku inak su paradajky moc bujne v raste ja to uz mam tak nejak v oku pestujem ich na rovnakom mieste uz asi15r. na jesen ten mulc zarylujem nic neplejem nepolievam maximalne... celý příspěvek > |
 |
Ochrana rajčat před zimou, 26.5.2021 no to viem ze to nema nic s chladom ale ci by pripadne zatienenie netkankou tak ako je to na obrazku tomu predišlo? |
 |
|
 |
Ochrana rajčat před zimou, 25.5.2021 myslite žeby ta ochrana proti chladu fungovala aj pri predchadzani tvorby zlteho goliera u nachylnych odrod? |
 |
Rajčata - puchýřky na stonku, 4.5.2021 plesen siva, postrek: prolectus, signum,nič neni stratene, rastliny by to mali rozchodiť |
 |
Rajčata 2021, 15.4.2021 ešte perlička 6.3 2021 som vysial semena z presevu odrody gustafano(semena 3 dni skvasene)takze boli super čerstve a vykličilo to dnes nerozumiem tomu nechaval som to pokusne obcas tam cvrkol trochu vody teplota v izbe 20-22st.myslel som ze to zabila... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2021, 15.4.2021 tak som to natrel fungicidom orvego ide o sadenice strabeny z presevu a nejake orkado uz su oddelene od ostatnych dalsich asi 60 sadenic je v pohode sadenice mountain magic maju samostatnu miestnost a specialnu starostlivost koli cene osiva na tie... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2021, 15.4.2021 obo ked mate tak velke skusenosti neviete mi poradit co so sivou plesnou na stonkach rajcin?vyhodit ci nejako zachranit?dakujem |
 |
Rajčata 2021, 13.4.2021 objavila sa mi na stonkach priesad rajčin plesen siva:((co s tym?da sa to zachranit chemickym postrekom? |
 |