Příspěvky uživatele - 107.197

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Četnost zapínání filtrace resp. čerpadla, 29.7.2008
Zdravím, bazen 29 kubíků, filtruji od 10 ráno do 18 večer - to je doba, kdy svítí slunce na solarní panel. Pak ještě o půlnoci na hodinku. Voda teplá, čístá, bez problému. PM
voda v bazénu, 3.7.2008
U mě byla skalice jen jednorázovka. Potom už jen kontroluji Ph (mění dle toho, kolik vody naprší a jestli tam případně dopouštím vodu ze studny) a chlor. Asi jednou týdně si udělám rozbor a dle výsledků upravím. Když je bazen přikrytý, tak chlor drží... celý příspěvek >
voda v bazénu, 3.7.2008
Mě se osvědčilo nalít tekutý vločkovač a nechat filtraci běžet 24 hodin a pak vyluxovat dno. PM
voda v bazénu, 1.7.2008
Ovál, 7,30*3,70*1,20 hloubka. Firmu neřeknu, protože jsem slibil technikovy, že ho "neprásknu". Já se jinak při údržbě řídím jejich návody, během loňska i letos mi to fungovalo bez problémů (až na tu jiskru). Vím, že sousedka... celý příspěvek >
voda v bazénu, 30.6.2008
Dobrý den, řešil jsem stejný problém - voda neměla jiskru. Po zimě, sundaná plachta, voda čistá, jen na dně usazeniny. Dopuštěno, vyluxovano, chlor šok, upravit ph atd. Vš vypadalo v pohodě, pak v dubnu jak bylo moc pylu, voda úplněne zelenala... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika