|
Příspěvky uživatele - 157.165
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zimaaaaaa, 24.8.2021 Mně také rajčata teprve pomalu začínají, třeba v září to ještě stihnou. Postřik 2 x acrobatem. Budu asi muset stříkat ještě jednou... |  | Stanley - jedna z nejužitečnějších odrůd minulosti, 23.8.2021 Strikate proti monilioze a pilatce? Mně letos na monilioza zničila hodně větviček a i květů. Hned vedle Herman byl bez problémů. |  |
|  | Které slivoně jsou nejodolnější vůči chorobám?, 19.8.2021 My jsme skoro 700 m a máme Herman, vše ok, doporučuji. |  | Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 3.8.2021 Já dnes také postříkala, pršelo ale už za hodinu a půl. Stačí to a nebo musím znova?. Akrobatem. |  | Rozkvétání meruněk 2021, 10.4.2021 A čím topíte v tom kolečku? |  | Rajčata 2021, 17.3.2021 Prosím, jaký druh keříkovitých rajčat pěstujete? |  | Hryzec a pořád hryzec, 22.12.2020 Taky s nimi bojují. Letos jsem při sázení jabloní udělala kolem kořenů koš z pletiva pro králíky. |  | Škůdci na libečku, 7.7.2020 Ano, je to řez.postrik Ortivou, ale je moc dlouhá OL. Má někdo jiné řešení? Řez mám také. |  | Postřik proti puchrovitosti 2019, 1.5.2020 Prosím, bude fungovat během květu Horizont? |  | Postřik proti puchrovitosti 2019, 1.5.2020 Mohu ještě postříkat rozkvétající švestky Kuprikolem proti puchrovitosti? Popř Horizontem, Kumulusem, Talentem. Loni zničila celou úrodu. Děkuji. |  |
|  |
 |
|
|
|