|
Příspěvky uživatele - 46.158
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Spor se sousedem, 15.4.2021 .19.212:
1. Na orné půdě si můžete pěstovat co chcete, i stromy, to s typem pozemku skutečně nijak nesouvisí.
2. Z orné půdy si zahradu jen tak nezměníte, úřady tuto změnu mimo intravilán prakticky nepovolují.
3. Kolem orné půdy si plot... celý příspěvek > |  | Korunka z přerostlého špičáku, 14.4.2021 Zkraťte samozřejmě ve výšce, pod kterou chcete korunu. Není žádný důvod to dělat na dvakrát. |  |
|  | Rozkvétání meruněk 2021, 11.4.2021 Mám. A nekvete mi zatím žádná meruňka, nejsou vidět ještě ani prosvítající bílé okvětní plátky. |  | Rez tresne, 10.4.2021 Pokud stromek uvážete volně osmičkou, tak se ve větru (když bude foukat z nevhodného směru) bude dřít o kůl. Mám na větrném místě mnoho stromků takto od kůlů vydřených. Dokonce stačil i jeden pořádný 5minutový vichr při bouřce, a sedřela se takto... celý příspěvek > |  | Řez vrby, 9.4.2021 Klidně. Vrbu si řežte, jak se vám bude líbit. Obrazí vždy a bohatě. |  |
|
|
|