|
Příspěvky uživatele - 91.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mulčování pod stromy, 16.3.2022 M999, dle Vašeho popisu-i dle fotky, je zemina-nikoliv hlína-pro Vaše dřeviny schopná tyto kvalitně vyživovat dlouhé roky-až desetiletí. Pak není nutno na podzim odkrývat horní vrstvy-ať už se rozhodnete pro jakékoliv a přidávat kompost. Zálivka s... celý příspěvek > |  | Mulčování pod stromy, 15.3.2022 Nepodceňuju dovednost a pracovitost lidí, mnozí si dnes rádi vyčistí hlavu po práci např. u počítače a zakleknou nad záhonem. Rozdíly mezi štěpkou a kačírkem jsem už zmínil, kámen je navíc téměř nezničitelný, trvanlivý-přečká lidské generace, není ho... celý příspěvek > |  |
|  | Mulčování pod stromy, 15.3.2022 Kačírek opravdu působí pohledově reprezentativně lépe, než neustále kosy rozhazovaná štěpka, která dole zahnívá, uprostřed plesniví a půdu o živiny příliš neobohacuje. Jeho váha je díky pečlivému položení prodyšné textilie přiměřeně rozložená, nemá... celý příspěvek > |  | Mulčování pod stromy, 14.3.2022 Situaci M999 bych řešil bez té hrubé dřevní hmoty-tu dám raději do kamen, nebo na dno velmi vysokého záhonu. Na tu vrstvu kval.zeminy položit textilii a pak asi 5cm kačírku. Přihnojování řešit tekutým hnojivem.SPCH |  | Meruňky 2022, 13.3.2022 Byv osloven, nyní odpovídám: život náš začíná připomínat tragedii antickou! Coby sadařský Ječmínek-během roku putujícím po různých sadech a zahradách, všímám si pochopitelně i povrchu, na který vstupuju a stavím žebříky. Někde poryto, jinde trávník.... celý příspěvek > |  | Marhula - nestandardny tvar koruny, 13.3.2022 Já bych nastavil výšku kůlu a rovnal i tu horní část stromku. Špagáty nahradil širší páskou, nebo nohavicí dámských silonek, či pružným obinadlem-nic z toho se nezařízne v místě kontaktu s kmínkem, jako současně použitý materiál. Ještě letos bych... celý příspěvek > |  | Prořezal jsem (NE)odborně ořech, 10.3.2022 Děkuju zadavateli za fotky. Tak hlavně, že se nikomu nic nestalo. Ten ořešák je v naději, že obroste, pokud po roce až dvou uděláte probírku předpokládaného houští, tak to může být na spoustu let fešák se souměrnou, zdravou, svěží, kvalitní ovoce... celý příspěvek > |  | Prořezal jsem (NE)odborně ořech, 9.3.2022 A mohli bysme ho vidět? Třeba to až taková katastrofa není. Až ustane ten jeho pláč, tak ty rány zatřete vhodným přípravkem. Po opuknutí, opětovném obrůstání ho příliš netlumte, mohlo by to znamenat konečnou, rozvoj houbových chorob-chorošů...-znáte... celý příspěvek > |  | Černé listy, 9.3.2022 To navíc vypadá jako prochlazení, až namrznutí při přepravě. SPCH |  | Rubinola, 7.3.2022 Zadavatel přiznává aplikaci standartního řezu-co to v jeho podání znamená-cosi prozrazuje foto. Že jabloň kvete ještě neznamená kvalitu květů, výška 500m n.m. na Kysúciach může znamenat nedostatek zpřáteleného hmyzu a pyludárcovských odrůd poblíž.... celý příspěvek > |  |
|  | Rubinola, 6.3.2022 Bečku dejte dál-prodlužte svod, pod celou korunu stromu zapravte fosforečné-květ podporující hnojivo, řez alespoň jeden rok omezte, konce zdravých výhonů nekraťte. SPCH |  | Rez štíhlej hrušky, 6.3.2022 Já bych odstranil celý střední výhon-ten vlevo se mi z fotky jeví do budoucna jako vhodnější terminál. V dalším shoda s p. Lídou. Ještě bych stromek lépe uvázal na osmičku. SPCH |  | Pomoc s výběrem dřevin do svahu, 5.3.2022 Akát, chmel, břečťan... Osázet dolní a řidčeji střední partie, nahoru se Vám to pohrne samo. SPCH |  | Meruňky 2022, 3.3.2022 S meruňkami letos ještě nejsme ani zdaleka na obrátce běhu na 42195 m! Přijde jenom mně, že se čas zrychluje a kumulují se tak nějak povšechně rány egyptské? SPCH |  | Rozrytý trávník, drobné hromádky hlíny, 26.2.2022 Radko, já vůbec netvrdím, že u Vás úřaduje krtek. Jen po cca pěti letech obrsucha nastaly dva vlhčí roky a došlo k tomuto pro dešťovky typickému chování. Taky se více namnožily spec.-větší žížaly-tzv.rousnice.SPCH |  |
 |
|
|
|