|
Příspěvky uživatele - 91.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Velká raná meruňka, 5.4.2022 Obo, rány bývají i větší a pokud je to to nejlepší řešení ze všech špatných, jděte do toho. Poctivým zatřením-klidně během času i opakovaným stromu více prospějete, než ublížíte, momentální i další, teprve vyrašící větve k závalu pomohou. Jen... celý příspěvek > |  | Velká raná meruňka, 5.4.2022 Obo, ten ubohý pahýl, který měl být nejspíš kdysi pokračovatelem kmínku-terminálu, jak máte otazník, bych pokrátil asi v půli-doprava i vlevo směřují snad živé větévky. Další čípky bych zakrátil také, ale ne až na nulu nebo kroužek-snažil bych se... celý příspěvek > |  |
|  | Kadeřavost broskvoně 2022, 5.4.2022 Já přiznávám bez mučení, že stříkám stromy a keře chem.přípravky jen velmi nerad, ale když vidím, co mi s angrešty, jejichž plody považuju pro jejich chuť a zdrav.účinky za moji Top plodinu dokáže udělat padlí, tak se do toho snažím dokopat. Monilii... celý příspěvek > |  | Velká raná meruňka, 5.4.2022 Obo, co jsou někteří lidé schopni způsobit jiným živým tvorům, nad tím bych i zaplakal . Než se dáte do díla, tak trápený strom dobře zafixujte, ať se při Vašem úsilí fatálně nezlomí kousek nad zemí. Taky by mu prospěl kartáč a vápno, nepěkné... celý příspěvek > |  | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 5.4.2022 Pane Petře, na Hané v okolí Kroměříža bylo cca 2st. pod nulou. Takže to vypadá, že drobná bitva s laškující matičkou Přírodou byla snad vítězná. Ale jak vědí nejen myslivci-zajíci se počítají až na výřadu, ten je ještě hódně daleko! SPCH |  | Juka, 3.4.2022 Jeden rok zakrytí povrchu půdy igelitem, vyšší vrstvou papundeklu nebo plechem... a je vyřešeno bez dřiny-čas pracuje za Vás. |  | Juka, 3.4.2022 Jde opravdu o juku? Rýč nefunguje? |  | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 3.4.2022 Kámoš-skaut odrostený má ve dvoře jednu asi 5m vysokou meruňku. Pro případ, jaký nastane v noci z neděle na pondělí staví okolo ní -spíš nainstaluje to, co mé smotané dlouhodobě-vysoké tyče, provlečené celtovinou a když je dá okolo předmětného stromu... celý příspěvek > |  | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 2.4.2022 Kdo má možnost, tak důkladnou zálivkou půdy stromům jen prospěje-ikdyby to mělo posloužit jen k následné regeneraci a přípravě na rok příští. Vůbec bych se nezlobil, kdyby se hrozivá předpověď nenaplnila, ale na to jsem malý pán, SPCH. |  | Kadeřavost broskvoně 2022, 2.4.2022 Majus, pokud není Váš stromek extrémně vnímavý, tak lehké postižení kadeřavostí nemusí mít významně nepříznivý vliv na ůrodu. Je ale dobré, popřemýšlet nad výživou a případný nedostatek v tomto směru řešit. SPCH |  |
|  | Rajčata 2022, 1.4.2022 Střihnul bych to jako porodník hráz, snad by došlo alespoň k částečnému narovnání. |  | Rozkvétání 2022, 1.4.2022 Je mi z toho trochu úzko-zrána bude leckde kluzko! Sádry, dlahy, hole galské zpevní oudy lidí prasklé. Písek, sůl a kamínek-zdraví jasný plamínek. A k těm sakurám-jo, je to krásné, ale když se zadaří dopěstovat např.broskev, tak je to safra přidaná... celý příspěvek > |  | Rozkvétání 2022, 1.4.2022 Do těch slov je zašifrovaná Touha-ta je totiž Zázrak, kámo, Zázrak! A ten se neděje Nonstop. Nakoukl jsem ven, vítr mně přehodil Pramínek vlasů-snad Až na vrcholky hor. Zamávaly mi Holky z naší školky, já na ně zavolal: Zuzanoó, Tereza, jedině... celý příspěvek > |  | Pletivo k ovocným stromům proti hryzcům, 1.4.2022 Mně i generacím předků se osvědčuje sázet stromky v místech, kde je ohrožují hryzci do dr.košů tvaru kotle-písmene U, nikoliv zavázaného pytle. Jen je třeba, aby jejich horní okraj byl min.10cm nad povrchem půdy, pak se nic špatného nestane sílícímu... celý příspěvek > |  | Pletivo k ovocným stromům proti hryzcům, 31.3.2022 Bunny, zrovna proti Vám to nemyslím nijak zle, s klidem pište i nahlas! SPCH |  |
 |
|
|
|