Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Velká raná meruňka, 5.4.2022
Obo, rány bývají i větší a pokud je to to nejlepší řešení ze všech špatných, jděte do toho. Poctivým zatřením-klidně během času i opakovaným stromu více prospějete, než ublížíte, momentální i další, teprve vyrašící větve k závalu pomohou. Jen... celý příspěvek >
Obo, ten ubohý pahýl, který měl být nejspíš kdysi pokračovatelem kmínku-terminálu, jak máte otazník, bych pokrátil asi v půli-doprava i vlevo směřují snad živé větévky. Další čípky bych zakrátil také, ale ne až na nulu nebo kroužek-snažil bych se... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2022, 5.4.2022
Já přiznávám bez mučení, že stříkám stromy a keře chem.přípravky jen velmi nerad, ale když vidím, co mi s angrešty, jejichž plody považuju pro jejich chuť a zdrav.účinky za moji Top plodinu dokáže udělat padlí, tak se do toho snažím dokopat. Monilii... celý příspěvek >
Obo, co jsou někteří lidé schopni způsobit jiným živým tvorům, nad tím bych i zaplakal . Než se dáte do díla, tak trápený strom dobře zafixujte, ať se při Vašem úsilí fatálně nezlomí kousek nad zemí. Taky by mu prospěl kartáč a vápno, nepěkné... celý příspěvek >
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 5.4.2022
Pane Petře, na Hané v okolí Kroměříža bylo cca 2st. pod nulou. Takže to vypadá, že drobná bitva s laškující matičkou Přírodou byla snad vítězná. Ale jak vědí nejen myslivci-zajíci se počítají až na výřadu, ten je ještě hódně daleko! SPCH
Juka, 3.4.2022
Jeden rok zakrytí povrchu půdy igelitem, vyšší vrstvou papundeklu nebo plechem... a je vyřešeno bez dřiny-čas pracuje za Vás.
Juka, 3.4.2022
Jde opravdu o juku? Rýč nefunguje?
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 3.4.2022
Kámoš-skaut odrostený má ve dvoře jednu asi 5m vysokou meruňku. Pro případ, jaký nastane v noci z neděle na pondělí staví okolo ní -spíš nainstaluje to, co mé smotané dlouhodobě-vysoké tyče, provlečené celtovinou a když je dá okolo předmětného stromu... celý příspěvek >
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 2.4.2022
Kdo má možnost, tak důkladnou zálivkou půdy stromům jen prospěje-ikdyby to mělo posloužit jen k následné regeneraci a přípravě na rok příští. Vůbec bych se nezlobil, kdyby se hrozivá předpověď nenaplnila, ale na to jsem malý pán, SPCH.
Kadeřavost broskvoně 2022, 2.4.2022
Majus, pokud není Váš stromek extrémně vnímavý, tak lehké postižení kadeřavostí nemusí mít významně nepříznivý vliv na ůrodu. Je ale dobré, popřemýšlet nad výživou a případný nedostatek v tomto směru řešit. SPCH
Rajčata 2022, 1.4.2022
Střihnul bych to jako porodník hráz, snad by došlo alespoň k částečnému narovnání.
Rozkvétání 2022, 1.4.2022
Je mi z toho trochu úzko-zrána bude leckde kluzko! Sádry, dlahy, hole galské zpevní oudy lidí prasklé. Písek, sůl a kamínek-zdraví jasný plamínek. A k těm sakurám-jo, je to krásné, ale když se zadaří dopěstovat např.broskev, tak je to safra přidaná... celý příspěvek >
Rozkvétání 2022, 1.4.2022
Do těch slov je zašifrovaná Touha-ta je totiž Zázrak, kámo, Zázrak! A ten se neděje Nonstop. Nakoukl jsem ven, vítr mně přehodil Pramínek vlasů-snad Až na vrcholky hor. Zamávaly mi Holky z naší školky, já na ně zavolal: Zuzanoó, Tereza, jedině... celý příspěvek >
Pletivo k ovocným stromům proti hryzcům, 1.4.2022
Mně i generacím předků se osvědčuje sázet stromky v místech, kde je ohrožují hryzci do dr.košů tvaru kotle-písmene U, nikoliv zavázaného pytle. Jen je třeba, aby jejich horní okraj byl min.10cm nad povrchem půdy, pak se nic špatného nestane sílícímu... celý příspěvek >
Pletivo k ovocným stromům proti hryzcům, 31.3.2022
Bunny, zrovna proti Vám to nemyslím nijak zle, s klidem pište i nahlas! SPCH
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika