|
Příspěvky uživatele - 91.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 12.4.2022 S prominutím se vmezeřím-i když jsem taky Petr, nikoliv z Pardubic: pokud necháme meruňku růst do větší výše, může se nám povést více plodů ke zralosti dovést. Jestli je i tento strom-tak, jako většina Vašich stavitelských skvostů na alespoň mírném... celý příspěvek > |  | Lavička k ohništi z nalezených želez, 12.4.2022 Neumím si představit, co byste dokázal na rovině-vždyť to máte snad všechno na svažitém terénu, Člověče!? Ani bych se nedivil, kdybyste se vytasil s fotkami z výstavby a finalizace altánu na lyžích či rovnou kolotoče a okřídleného korábu-máte zlaté... celý příspěvek > |  |
|  | Meruňková jádra zdraví prospěšná?, 12.4.2022 Vrchol blaženosti-snad tak nějak si připadal lid z pouště vyveden po létech bloudění, jako já po úspěšném využití návodu p. Petra z Pardubic a M. 80.85 k založení nového tématu ! Takže na závěr úvodu velice oběma Zdrojnicím vědění děkuju.... celý příspěvek > |  | Lavička k ohništi z nalezených želez, 12.4.2022 Hele, zvykejte si na potlesk, páč totok!? Snad Vás to dobře živí, nebo tak úžasně relaxujete? SPCH |  | Holubova Meruňka, 12.4.2022 Mám ve své péči jen pár meruňkových stromů a jeden z nich je s velkou pravděpodobností tato! Je ale naštěpovaná na švestce, velmi zahušťuje, výhony mají tvar svíce květy obalené, plodů jen pár. Pokusím se ji namnožit, třeba na jiném stromě nebo... celý příspěvek > |  | Přístřešek na dřevo, 12.4.2022 -u Brna jsou lidé hraví, šikovní, zruční-doslova páchají dobro! Doufám, že se pilně množíte, takových je na Zemi třeba?! Potěšil jsem se všemi fotkami, k přístřešku na dřevo návrh na jeden přídavek-do velkých polen navrtat dírky a máte i hmyzí... celý příspěvek > |  | Jak znicit plevel pred vysevem?, 11.4.2022 Rýč+železné hrábě. |  | Jak zastřihnout, 10.4.2022 Květních pupenů je tam mnoho, krátké větvičky-i jen několik cm délky-jdou jednotlivě ustřihnout, a tím také přesměrovat část energie z plodivé na růstovou. Už teď jsou na stromku náznaky tzv.parůžků-je dobré si uvědomit, že každý kv.pupen ukrývá... celý příspěvek > |  | Jak zastřihnout, 8.4.2022 Utopenou jsem nemyslel přelévanou, ale zasazenou hlouběji, než se má-nad místo štěpení. Na velikost stromku v čase má velký vliv podnož-víme, která to konkrétně je ? SPCH |  | Jak zastřihnout, 8.4.2022 Proberte střihem plodný obrost a začněte správně hnojit. |  |
|  | Jak zastřihnout, 8.4.2022 Vypadá, jako by byla utopená. |  | Předpěstování sazenic doma - přerůstají kvůli CO2?, 6.4.2022 Milane, není jiný růst způsoben třeba i jiným kvantem přirozeného světla?
|  | Velká raná meruňka, 6.4.2022 Pane Petře, prosím, kde je možno-nejlépe se zárukou pravosti- ty Vámi uváděné i další odrůdy zřít alespoň na fotkách? Já to vidím tak, že má spousta lidí-a snad i oprávněně-ráda jistotu-pověstného vrabce v hrsti, než holuba na střeše. P.S.:To, že ani... celý příspěvek > |  | Velká raná meruňka, 5.4.2022 Pardon,...kmínek-na sklonku života se učím psát všemi deseti a ještě to není ani zdaleka ok, SPCH. |  | Velká raná meruňka, 5.4.2022 Obo, rány bývají i větší a pokud je to to nejlepší řešení ze všech špatných, jděte do toho. Poctivým zatřením-klidně během času i opakovaným stromu více prospějete, než ublížíte, momentální i další, teprve vyrašící větve k závalu pomohou. Jen... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|