Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 12.4.2022
S prominutím se vmezeřím-i když jsem taky Petr, nikoliv z Pardubic: pokud necháme meruňku růst do větší výše, může se nám povést více plodů ke zralosti dovést. Jestli je i tento strom-tak, jako většina Vašich stavitelských skvostů na alespoň mírném... celý příspěvek >
Lavička k ohništi z nalezených želez, 12.4.2022
Neumím si představit, co byste dokázal na rovině-vždyť to máte snad všechno na svažitém terénu, Člověče!? Ani bych se nedivil, kdybyste se vytasil s fotkami z výstavby a finalizace altánu na lyžích či rovnou kolotoče a okřídleného korábu-máte zlaté... celý příspěvek >
Meruňková jádra zdraví prospěšná?, 12.4.2022
Vrchol blaženosti-snad tak nějak si připadal lid z pouště vyveden po létech bloudění, jako já po úspěšném využití návodu p. Petra z Pardubic a M. 80.85 k založení nového tématu ! Takže na závěr úvodu velice oběma Zdrojnicím vědění děkuju.... celý příspěvek >
Lavička k ohništi z nalezených želez, 12.4.2022
Hele, zvykejte si na potlesk, páč totok!? Snad Vás to dobře živí, nebo tak úžasně relaxujete? SPCH
Holubova Meruňka, 12.4.2022
Mám ve své péči jen pár meruňkových stromů a jeden z nich je s velkou pravděpodobností tato! Je ale naštěpovaná na švestce, velmi zahušťuje, výhony mají tvar svíce květy obalené, plodů jen pár. Pokusím se ji namnožit, třeba na jiném stromě nebo... celý příspěvek >
Přístřešek na dřevo, 12.4.2022
-u Brna jsou lidé hraví, šikovní, zruční-doslova páchají dobro! Doufám, že se pilně množíte, takových je na Zemi třeba?! Potěšil jsem se všemi fotkami, k přístřešku na dřevo návrh na jeden přídavek-do velkých polen navrtat dírky a máte i hmyzí... celý příspěvek >
Jak znicit plevel pred vysevem?, 11.4.2022
Rýč+železné hrábě.
Jak zastřihnout, 10.4.2022
Květních pupenů je tam mnoho, krátké větvičky-i jen několik cm délky-jdou jednotlivě ustřihnout, a tím také přesměrovat část energie z plodivé na růstovou. Už teď jsou na stromku náznaky tzv.parůžků-je dobré si uvědomit, že každý kv.pupen ukrývá... celý příspěvek >
Jak zastřihnout, 8.4.2022
Utopenou jsem nemyslel přelévanou, ale zasazenou hlouběji, než se má-nad místo štěpení. Na velikost stromku v čase má velký vliv podnož-víme, která to konkrétně je ? SPCH
Proberte střihem plodný obrost a začněte správně hnojit.
Vypadá, jako by byla utopená.
Předpěstování sazenic doma - přerůstají kvůli CO2?, 6.4.2022
Milane, není jiný růst způsoben třeba i jiným kvantem přirozeného světla?
Velká raná meruňka, 6.4.2022
Pane Petře, prosím, kde je možno-nejlépe se zárukou pravosti- ty Vámi uváděné i další odrůdy zřít alespoň na fotkách? Já to vidím tak, že má spousta lidí-a snad i oprávněně-ráda jistotu-pověstného vrabce v hrsti, než holuba na střeše. P.S.:To, že ani... celý příspěvek >
Velká raná meruňka, 5.4.2022
Pardon,...kmínek-na sklonku života se učím psát všemi deseti a ještě to není ani zdaleka ok, SPCH.
Velká raná meruňka, 5.4.2022
Obo, rány bývají i větší a pokud je to to nejlepší řešení ze všech špatných, jděte do toho. Poctivým zatřením-klidně během času i opakovaným stromu více prospějete, než ublížíte, momentální i další, teprve vyrašící větve k závalu pomohou. Jen... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika