|
Příspěvky uživatele - 91.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Muchovník nerodí, 1.5.2022 Je to podobné jako s miminky-taky potřebují více péče. Tady řešená rostlina nebyla bržděna v plození, proto bylo a je vhodné jí víc podstrojovat. Granule hnojiva nejsou špatně, ale nesmí se zapomínat na zálivku, obzvlášť tehdy, když je pěstěnec pod... celý příspěvek > |  | Štepenie na odnož z podpníku - ako presadiť?, 1.5.2022 Walter- vycházel jsem z toho, že zadavatel už tak, jak správně radíte Vy, postupoval. SPCH |  |
|  | Neznámý keř, 30.4.2022 Stanislawe, proto jsem tam ASI psal, že jsem lupu si nevzal. Ať tak, nebo naopak-králíkům bych raději ani jedno nepředložil, mohlo by to pro ně znamenat konec a zvonec, SPCH. P.S.: Už máte někdo hranici postavenou, zapalovač v pohotovosti, Hasičům... celý příspěvek > |  | Jake osivo na 50m2?, 30.4.2022 Hořčici. |  | Neznámý keř, 30.4.2022 Asi lýkovec jedovatý, SPCH. |  | Štepenie na odnož z podpníku - ako presadiť?, 30.4.2022 Můžete dát okolo kmínku mladé dřeviny nad úrovní půdy tubus např. z tmavé pet lahve, plastového květináče... který vyplníte kvalitní zeminou smíchanou se substrátem a pískem nebo perlitem. Obsah udržujte mírně vlhký. Je šance, že se uvnitř takové... celý příspěvek > |  | Muchovník nerodí, 30.4.2022 Přihnojil bych i jahodníky-pokud v okolí muchovníku ještě jsou-on by se s nimi o výživu podělil a třeba ještě letos, koncem jara nakvete. Důležité je, že víte, že plodit umí, tak snad nabere síly a narok se polepší, SPCH. |  | Štepenie na odnož z podpníku - ako presadiť?, 30.4.2022 Andrej, roste to z paty kmene, nebo kousek dál? A už jste naštěpil-dříve, či toto jaro? SPCH |  | Rez čerešne po vysadení, 27.4.2022 Já především nechápu typ opory a způsob-smysl připevnění stromku k ní. SPCH |  | Nestihl jsem postřik slivoní, co teď?, 27.4.2022 ...nabízí: ach jo, ten češtin, SPCH. |  |
|  | Nestihl jsem postřik slivoní, co teď?, 27.4.2022 Bílé lepové desky se aplikují-zavěšují chvíli před rozkvětem-pokud není v návodu k těm Vašim konkrétním psáno jinak-nalepí se na ně mnoho původců poškození, často to dokáže zabezpečit dostatečnou úrodu bez potřeby postřiku! Terminál má... celý příspěvek > |  | Růst rybízu, 26.4.2022 Vsazení o něco-5-10cm hlouběji, než na předchozím stanovišti přispívá jak k samotnému přežití keře-při suchém počasí a zanedbání zálivky, tak i k většímu počtu výhonů, které rostou z pod ůrovně půdy. Násobně se tak zvyšuje výtěžnost i prodlužuje doba... celý příspěvek > |  | Růst rybízu, 25.4.2022 Souhlasím s tím, že mladý keřík má pár kořínků, které razantnější okopávka může poranit, a tím zbrzdit růst výhonů. Já mám nejen u takové mládeže zálivkovou misku, na jejím vnějším okraji udělám žlábek asi 3-5cm hluboký. Do takového kroužku nasypu... celý příspěvek > |  | Růst rybízu, 25.4.2022 Paní Lído, když ona ta lžíce kompostu, kterou opět zakutala zadavatelka dotazu může být zavádějící-je i lž.zednická, bagrová... Já jen doufám, že ten déšť, který- alespoň na naši vyprahlou Hanou- v posledních několika dnech padá, pomůže... celý příspěvek > |  | Růst rybízu, 25.4.2022 P. sousedka může mít své rybízy na stanovišti déle, v jiné půdě, jinak hnojené, zavlažované a co je třeba rozhodující, že je nazývá jemněji? SPCH |  |
 |
|
|
|