Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zlatý jilm, 29.5.2022
Po zadání dotazu do pc mi tento poskytl info, že to dělají mšice vlnatky, SPCH.
Li-ion aku baterie, dodaná nenabitá, nedaří se mě ji nabít, 24.5.2022
Ano, někdy stačí opomísta lehce poškrábat. SPCH
Kadeřavost broskvoně 2022, 24.5.2022
Mutací? SPCH
Stimulace poškozených kořenu, 24.5.2022
Taky by asi bylo záhodno pořešit pachatele-jsou-li okolo-pod stromkem díry+okus kořene, tak tam asi řádí myšovití. Tedy lovit, trávit, plašit, bránit v přístupu. SPCH
Chloroza, 22.5.2022
Choval jsem desítky roků drobná hosp.zvířata. Když jsem porážel králíky-většinou cca 10ks., tak jsem oplachovou-krvavou vodu lil prioritně ke stromům v nepohodě-i s chloritickými projevy.Velmi rychle se dostaly do normálu! SPCH
Stimulace poškozených kořenu, 22.5.2022
Jak velký Váš stromek je? To má souvislost i s množstvím dalších kořenů, které jsou dle Vás ok a schopností dřeviny se s poškozením vyrovnat. A jak si můžete být jistý, že je okousán jen jeden kořen-že by pesan? Hnojivo přímo na poškozené místo není... celý příspěvek >
Švestky 2022, 21.5.2022
Díky za optání, ale teď mně docvaklo, že na malinách mšice nemám a to druhým rokem v řadě snad proto, že právě tak dlouhou dobu-tzn.jak loni, tak letos asi půl metru od nich pěstuju brambory! SPCH
Aký je to škodca?, 21.5.2022
V plůdcích jsou larvy-však proveďte pitvu a uvidíte, po přiložení k nosu i ucítíte! SPCH
Švestky 2022, 21.5.2022
Takových květů bylo, jen málo plodů z nich-však včelu vidím až teď na malinách. Mšic je opravdu mraky, ale berušky se fest milují a kladou, tak budu to jejich hemžení převážně jen se zájmem pozorovat, SPCH.
Lesním jahodám se nedaří, 21.5.2022
Vypadá to na přemokření kořenů-máte v nádobě drenáž? SPCH
Sežrané kedlubny, 21.5.2022
Taky vidím něco, co může být sliz, ale taky kaknutí ptáka. Mně fungují granule víc, když jsou ovlhčené-takže je aplikuju na mokrou půdu, nebo po jejich rozhozu kropičkou pozalévám-i ta zelenina ráda pije. SPCH
Zakrnělé pupeny, 18.5.2022
Bylo by možné dát fotky celého stromu, nebo alespoň místa nasazení u kmene? Třeba je tam nějaká odlišnost, např. zarostlý drátek, provázek, mrazová deska, poranění od nářadí, okusu zvěře, srůst zlomeniny... SPCH
Velikost voliéry pro 6 slepic, 17.5.2022
Ty jsou plaché až tak, že by se mohly ve voliéře utlouct, popřípadě při krvavém zranění navzájem uklovat-to ani za bílou skořápku vajec nestojí. SPCH
Jaká rostlina, 17.5.2022
Aneb vyvýšené sedadlo na voze felčara, SPCH.
Velikost voliéry pro 6 slepic, 17.5.2022
I vzhledem k síle Slunce pro Váš záměr doporučuju plemeno Sussex, SPCH.
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika