|
Příspěvky uživatele - 91.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zlatý jilm, 29.5.2022 Po zadání dotazu do pc mi tento poskytl info, že to dělají mšice vlnatky, SPCH. |  | Li-ion aku baterie, dodaná nenabitá, nedaří se mě ji nabít, 24.5.2022 Ano, někdy stačí opomísta lehce poškrábat. SPCH |  |
|  | Kadeřavost broskvoně 2022, 24.5.2022 Mutací? SPCH |  | Stimulace poškozených kořenu, 24.5.2022 Taky by asi bylo záhodno pořešit pachatele-jsou-li okolo-pod stromkem díry+okus kořene, tak tam asi řádí myšovití. Tedy lovit, trávit, plašit, bránit v přístupu. SPCH
|  | Chloroza, 22.5.2022 Choval jsem desítky roků drobná hosp.zvířata. Když jsem porážel králíky-většinou cca 10ks., tak jsem oplachovou-krvavou vodu lil prioritně ke stromům v nepohodě-i s chloritickými projevy.Velmi rychle se dostaly do normálu! SPCH |  | Stimulace poškozených kořenu, 22.5.2022 Jak velký Váš stromek je? To má souvislost i s množstvím dalších kořenů, které jsou dle Vás ok a schopností dřeviny se s poškozením vyrovnat. A jak si můžete být jistý, že je okousán jen jeden kořen-že by pesan? Hnojivo přímo na poškozené místo není... celý příspěvek > |  | Švestky 2022, 21.5.2022 Díky za optání, ale teď mně docvaklo, že na malinách mšice nemám a to druhým rokem v řadě snad proto, že právě tak dlouhou dobu-tzn.jak loni, tak letos asi půl metru od nich pěstuju brambory! SPCH |  | Aký je to škodca?, 21.5.2022 V plůdcích jsou larvy-však proveďte pitvu a uvidíte, po přiložení k nosu i ucítíte! SPCH |  | Švestky 2022, 21.5.2022 Takových květů bylo, jen málo plodů z nich-však včelu vidím až teď na malinách. Mšic je opravdu mraky, ale berušky se fest milují a kladou, tak budu to jejich hemžení převážně jen se zájmem pozorovat, SPCH. |  | Lesním jahodám se nedaří, 21.5.2022 Vypadá to na přemokření kořenů-máte v nádobě drenáž? SPCH |  |
|  | Sežrané kedlubny, 21.5.2022 Taky vidím něco, co může být sliz, ale taky kaknutí ptáka. Mně fungují granule víc, když jsou ovlhčené-takže je aplikuju na mokrou půdu, nebo po jejich rozhozu kropičkou pozalévám-i ta zelenina ráda pije. SPCH |  | Zakrnělé pupeny, 18.5.2022 Bylo by možné dát fotky celého stromu, nebo alespoň místa nasazení u kmene? Třeba je tam nějaká odlišnost, např. zarostlý drátek, provázek, mrazová deska, poranění od nářadí, okusu zvěře, srůst zlomeniny... SPCH |  | Velikost voliéry pro 6 slepic, 17.5.2022 Ty jsou plaché až tak, že by se mohly ve voliéře utlouct, popřípadě při krvavém zranění navzájem uklovat-to ani za bílou skořápku vajec nestojí. SPCH |  | Jaká rostlina, 17.5.2022 Aneb vyvýšené sedadlo na voze felčara, SPCH. |  | Velikost voliéry pro 6 slepic, 17.5.2022 I vzhledem k síle Slunce pro Váš záměr doporučuju plemeno Sussex, SPCH. |  |
 |
|
|
|