|
Příspěvky uživatele - 91.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Papriky 2022, 7.7.2022 Když už jsme se odchýlili-co literatura, film, náboženství, umění, sci-fi, křížovky, sudoku, původ vesmíru, nekonečno, paralelní světy...-je vnímání toho všeho, přemýšlení o tom bez hodnoty dobra? SPCH |  | Usychání vršků rajčat, 7.7.2022 Je to možná spálené o ty tmavozelené spirály? SPCH |  |
|  | Prosba, dá se s tím ještě něco udělat?, 3.7.2022 40.215-jak?Jednoduše, přečtu+ podívám se a vidím! A že jste od SPCH ještě žádnou konkrétní radu nezaznamenal není můj problém, já především prezentuju vlastní zkušenosti.P.S.: Vaše konkrétní rada k řešené meruňce je...? Pokud tedy nejste zadavatel... celý příspěvek > |  | Prosba, dá se s tím ještě něco udělat?, 3.7.2022 Pokora je to slovo. Pokora a její naplnění. Pokora, ta občas dříve pyšného změní. Není třeba skákat jako splašený čertík z krabičky, soptit a čpět síru. Pokora nás nabádá k smíru. Ne vždy dostávám na zlatém podnose rady na míru. Zjistil jsem už, že... celý příspěvek > |  | Prosba, dá se s tím ještě něco udělat?, 2.7.2022 PP.:že se jednou podělíte o své pacientské zkušenosti z oboru psychiatrie jsem tušil už dávno, ale těmi vejci jsem měl na mysli spíš vápník, pro tazatele jsou snad naše názory čitelné a návodné, SPCH. |  | Prosba, dá se s tím ještě něco udělat?, 2.7.2022 Nakrmte ji rybami a vejci, pak Vás potěší. SPCH |  | Rouby jabloně, 28.6.2022 Po deseti dnech sebekurýrování jsem dotrhal a nahrubo prořezal třešně, začal opožděně s probírkou jablíček, višně se fofrem zapalují, rybízy též, angrešty měknou, plevel jako zombík kam se oko podívá-ještě že se komáři, kroupy a slimáci zatím drží... celý příspěvek > |  | Velké poškození kůry a pletiva u meruňky, 27.6.2022 Tomáši, bílení je taky cesta k prevenci. A téměř ve středu toho Vašeho problému byla dříve větev-uřízl jste ji, protože schla, nebo překážela? A nevypadá, že by byla nějak zatřená...SPCH |  | Převislá moruše má malé plody, 25.6.2022 funny-pendula-ta Vaše nemá žádné listy? Jak dlouho už to tak je? Fotky můžete poskytnout...? SPCH |  | Škůdce na hrušni, 25.6.2022 Asi předivky, SPCH. |  |
|  | Nemoc jabloně?, 23.6.2022 Čápi hnízdili na komíně naší staré školy-jeden pár údajně 18 let v nepřetržité řadě! Chtěli pokračovat, ale nový školník v době, kdy byla v hnízdě mláďata škrknul v desetiletí nepoužívaných kamnech-rok cca 1980? a bylo po ptákách. Od té doby se rodí... celý příspěvek > |  | Broskve 2022, 23.6.2022 Omluva, že ne oslovený, leč nedá mi to-hodně rostou-to může dle každého vypadat jinak, já jsem z bujného růstu šťasten, pak fixuji, krátím až v předjaří roku příštího. SPCH |  | Nemoc jabloně?, 23.6.2022 , naše poštolky nalétávají z továrního-cca 60m vysokého komína. Asi tam i vyvádějí.Jak tu ubylo hlodavců, tak loví hlavně drobné opeřence, po travní seči i neopatrné ještěrky a nepohrdnou ani koníkem. Vaše výžka by se snad dala opatřit... celý příspěvek > |  | Okousaná cesmína, 23.6.2022 Chrousti, chroustci, listohlodi...? Larvy hmyzu se mohou neviditelně realizovat žírem kořínků. SPCH |  | Nemoc jabloně?, 23.6.2022 Založil jsem v několika klidnějších částech sadu vzdušné kopky z ořezů větších stromů a po dvou letech jejich existence u nás výrazně ubylo myšovitých. Mám vypozorováno, že tyto chýše užívají ježci-i k zimnímu spánku, lasičky, užovky-i ke kladení... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|