Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky 2022, 7.7.2022
Když už jsme se odchýlili-co literatura, film, náboženství, umění, sci-fi, křížovky, sudoku, původ vesmíru, nekonečno, paralelní světy...-je vnímání toho všeho, přemýšlení o tom bez hodnoty dobra? SPCH
Usychání vršků rajčat, 7.7.2022
Je to možná spálené o ty tmavozelené spirály? SPCH
Prosba, dá se s tím ještě něco udělat?, 3.7.2022
40.215-jak?Jednoduše, přečtu+ podívám se a vidím! A že jste od SPCH ještě žádnou konkrétní radu nezaznamenal není můj problém, já především prezentuju vlastní zkušenosti.P.S.: Vaše konkrétní rada k řešené meruňce je...? Pokud tedy nejste zadavatel... celý příspěvek >
Prosba, dá se s tím ještě něco udělat?, 3.7.2022
Pokora je to slovo. Pokora a její naplnění. Pokora, ta občas dříve pyšného změní. Není třeba skákat jako splašený čertík z krabičky, soptit a čpět síru. Pokora nás nabádá k smíru. Ne vždy dostávám na zlatém podnose rady na míru. Zjistil jsem už, že... celý příspěvek >
Prosba, dá se s tím ještě něco udělat?, 2.7.2022
PP.:že se jednou podělíte o své pacientské zkušenosti z oboru psychiatrie jsem tušil už dávno, ale těmi vejci jsem měl na mysli spíš vápník, pro tazatele jsou snad naše názory čitelné a návodné, SPCH.
Prosba, dá se s tím ještě něco udělat?, 2.7.2022
Nakrmte ji rybami a vejci, pak Vás potěší. SPCH
Rouby jabloně, 28.6.2022
Po deseti dnech sebekurýrování jsem dotrhal a nahrubo prořezal třešně, začal opožděně s probírkou jablíček, višně se fofrem zapalují, rybízy též, angrešty měknou, plevel jako zombík kam se oko podívá-ještě že se komáři, kroupy a slimáci zatím drží... celý příspěvek >
Velké poškození kůry a pletiva u meruňky, 27.6.2022
Tomáši, bílení je taky cesta k prevenci. A téměř ve středu toho Vašeho problému byla dříve větev-uřízl jste ji, protože schla, nebo překážela? A nevypadá, že by byla nějak zatřená...SPCH
Převislá moruše má malé plody, 25.6.2022
funny-pendula-ta Vaše nemá žádné listy? Jak dlouho už to tak je? Fotky můžete poskytnout...? SPCH
Škůdce na hrušni, 25.6.2022
Asi předivky, SPCH.
Nemoc jabloně?, 23.6.2022
Čápi hnízdili na komíně naší staré školy-jeden pár údajně 18 let v nepřetržité řadě! Chtěli pokračovat, ale nový školník v době, kdy byla v hnízdě mláďata škrknul v desetiletí nepoužívaných kamnech-rok cca 1980? a bylo po ptákách. Od té doby se rodí... celý příspěvek >
Broskve 2022, 23.6.2022
Omluva, že ne oslovený, leč nedá mi to-hodně rostou-to může dle každého vypadat jinak, já jsem z bujného růstu šťasten, pak fixuji, krátím až v předjaří roku příštího. SPCH
, naše poštolky nalétávají z továrního-cca 60m vysokého komína. Asi tam i vyvádějí.Jak tu ubylo hlodavců, tak loví hlavně drobné opeřence, po travní seči i neopatrné ještěrky a nepohrdnou ani koníkem. Vaše výžka by se snad dala opatřit... celý příspěvek >
Okousaná cesmína, 23.6.2022
Chrousti, chroustci, listohlodi...? Larvy hmyzu se mohou neviditelně realizovat žírem kořínků. SPCH
Založil jsem v několika klidnějších částech sadu vzdušné kopky z ořezů větších stromů a po dvou letech jejich existence u nás výrazně ubylo myšovitých. Mám vypozorováno, že tyto chýše užívají ježci-i k zimnímu spánku, lasičky, užovky-i ke kladení... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika