|
Příspěvky uživatele - 194.79
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2021, 5.4.2021 Vladimíre, ja nemám taký super zapisovač teploty, temer všetky rajčiny už mám v studenom skleníku, tak chodím teploty sledovať priebežne a podľa potreby prikúrim ohrievačom s ventilátorom a sviečkami. Mám to blízo, tak to nie je problém, aj... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 5.4.2021 Mám dostatok semienok Maglie Rosy, dokonca už aj tohoročnej várky. Klíčivosť dobrá. Výhodou je, že kvety nemusím ešte teraz sáčkovať, nemajú ich a ako čmeliaci prepeliť.
Eva T |  |
|  | Rajčata 2021, 4.4.2021 Mirku, tak som si dobre tipla, že budete Startky chutnať na Veľkú Noc. Je to moja obľúbená odroda, ktorú dávam do skleníka, balkón i von. Tento rok som však vysievala až koncom januára pre skleník a teraz sa začínajú iba ukazovať prvé... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 4.4.2021  Prajem všetkým známym a záhradkárom veselú Veľkú noc plnú slniečka,
radosti a pekných chvíľ.
Eva T |  | Rajčata 2021, 4.4.2021  Do soboty som temer týždeň počas dňa otužovala rajčiny z okna vonku vo dvore, ale väčšina pôjde znovu na okno dnu, niečo zase do skleníka, tam už mám dosť plánovanách odrôd vysadených, zvyšok skleníka je zaprataný malými sadeničkami, hlásia zase dosť... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|