Příspěvky uživatele - 25.216

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, pilatka, obaleči... v jádrovinách, 15.3.2020
Fungicidů je hodně, horší to je s insekticidy. Z neonikotinoidů je dostupný jen Mospilan, skončil organofosfát Reldan. Pyrethroidy Decis nebo Karate jsou dostupné, jsou účinné, ale nejsou selektivní pro užitečný hmyz a roztoče. Vyhubí dravé roztoče,... celý příspěvek >
A je po meruňkách, 15.3.2020
Zkoušel jsem to a myslím, že to funguje. Ale samozřejmě jsem neměl kontrolu. Ale pokud Champion má v indikaci ochranu květů meruněk proti mrazu, tak něco na tom bude. Dokonce až do -5°C.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, pilatka, obaleči... v jádrovinách, 14.3.2020
A je to tu. Pupeny jabloní se u mě v Hradci Králové začínají otevírat, zelenat! Až se lístky trošku vyklubou a budou připomínat myší ouško, je vhodné začít s postřiky proti strupovitost (a současně i proti padlí).
A je po meruňkách, 14.3.2020
Proti mrazu je vhodný postřik mědí, nejlépe Championem, ale i Kuprikolem (který už nebude). Měď omezuje bakterie v korunách stromů, které fungují jako krystalizační jádra pro tvorbu ledových krystalků, které jak narůstají, trhají pletiva. A... celý příspěvek >
Mráz? Choroba?, 14.3.2020
Odumírá. Podnož žije, a proto obráží. Zlikvidovat.
Další diskuze:  3637  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika