|
Příspěvky uživatele - 168.127
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak poznám vlka z podnože platanu od roubu ALPHEN'S GLOBE, 3.7.2024 Dobrý den,
Prosím Vás dokázali byste mi z fotky říct, jestli ta jedna větev co roste přímo nahoru a dvojnásobně převyšuje ostatní větve je "vlk" platanu? Máme ALPHEN'S Globe roubovaný na platanu. Přijde mi ale, že ten domnělý vlk je ve stejné výšce... celý příspěvek > |  | Máslová dýně - kdy je zralá, 16.8.2022  Dobrý den, také jsem letos již několik máslových dýní sklidila. Jednak byly už velké a navíc začaly praskat. Nevíte někdo proč praskají? Přikládám foto. Děkuji za reakce. |  |
|  | Jaký keř podél plotu, 4.4.2021 Fotky nemám. Ale ještě jsem chtěla dodat, že je třeba výsadbu přizpůsobit oblasti, ve které žijete. Skladba keřů, které jsem uvedla, odpovídá suché a teplé oblasti jižní Moravy. Sortiment keřů atraktivních pro včely je velice bohatý, ale těch, které... celý příspěvek > |  | Jaký keř podél plotu, 3.4.2021 Jsme včelaři a proto jsme řešili oplocení stejným způsobem, jako to chce udělat tazatel. Živý plot máme namíchaný z těchto keřů: hloh, líska, dřín, dřišťál juliin, evodie, jerlín japonský, trnka, pámelník, vrba jíva a také buxus.
|  | Jaký keř podél plotu, 2.4.2021 To se mýlíte. Buxusy jsem nesmírně pylodárné. Mají sice malé nenápadné květy, ale pro včely jsou právě v tuto dobu bohatým zdrojem pylu. |  |
 |
|
|
|