|
Příspěvky uživatele - 224.116
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rouby jabloně, 17.4.2021 Tak já jsem to dříve také tak dělal, že jsem si koupil za stovku špičák a pak si z něho vzal rouby, nyní na jaře, kdy zbylé stromky musí stejně zasadit do zeminy v poli a zastříhnout, se mi to zkrátka zdálo přijatelné... Žádat někoho aby mi schoval... celý příspěvek > |  | Rouby jabloně, 17.4.2021 Zdravím, chci se zeptat, kde kdo berete rouby na hrušně, nebo jabloně... Před týdnem jsem si koupil ve školce u Ledče hrušeň a v bláhové naději jsem poprosil pani, jestli by mi neustřihla asi 10 cm větvičku z jiné, pozdní hrušně, abych si kopulačně... celý příspěvek > |  |
|  | Proč, 1.4.2021 Zdravím, pánové zahradníci, tak nyní na jaře k té skoro odepsané hruštičce... na podzim jsem nelenil a koupil jinou, zasadil ji asi 30 cm od té poškozené v krčku.Proti všem mým předpokladům vyrašila a zdá se jako by nic... takže tu podzimní dám zatím... celý příspěvek > |  |
|
|
|