|
Příspěvky uživatele - 105.55
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Právní ochrana starých odrůd, 14.6.2021 Díky za podnětné reakce.
RŘ |  | Právní ochrana starých odrůd, 12.6.2021 Dobrý den,
zajímalo by mne, jak je to s právní ochranou starých odrůd ovocných stromů. Internet je na tyto informace velice skoupý, proto doufám, že zdejší odborníci budou vědět. Mám v plánu si do budoucna založit menší zahradnictví... celý příspěvek > |  |
|  | Postupné zrání ovocných stromů, 22.3.2021 Orientace S-J, 230 m. n. m., černozem, v okolí zahrads (převážně jabloně a třešně). |  | Postupné zrání ovocných stromů, 21.3.2021  Zajímal by mne Vás názor na v příloze uvedené ovocné stromy (jabloně, hrušně, třešně, švestky) tak, aby pokrývaly +- veškeré období od vůbec první sklizně daného ovoce až po jeho "ukončení". Mým cílem bylo postupné zrání od léta až pokud možno co... celý příspěvek > |  | Nejpozdnější hrušeň, 20.4.2020 Dobrý den,
momentálně mám v zahradě 3 hrušky - krvavku, konferenci a dicolor (úmyslně s postupným zráním). Rád bych si pořídil ještě jednu, která by nastoupila/vydržela po dicoloru. Dotaz tedy zní - znáte nějakou hrušku, co by byla analogií... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|